Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Hiking below sea level

Een week lang onder NAP wandelen of fietsen?

Een week lang op stap, all-in verzorgd, met prachtige accommodaties, heerlijke maaltijden en de mooiste panorama’s onderweg in het Groene Hart van Nederland. Dat alles met een personal touch van een ervaren, reisleider.

Een week ontstressen, verzorgd worden, alles geregeld zien, je telefoon gebruiken voor de navigatie. Het enige wat je zelf moet doen, is naar de eindbestemming lopen of fietsen. Met een groep mensen die hetzelfde willen, minimaal 12 maximaal 20.

Wandelen is al jaren een hobby van Jon Tompot. Nu in zijn derde levensfase, wil hij graag dat doen wat hij het leukst vindt. Wandelen en met een wijntje en een stukje Goudse kaas s’ avond mooie verhalen delen.

Het idee ontstond toen hij met een groep wandelaars van boven de 50, de Wadden Eilanden rondliep. ‘Alle vervoer van en tussen de eilanden was perfect geregeld, overdag een eiland ronden, in de avond werd er met een drankje ervaringen gedeeld en ik kwam helemaal fris terug’

De naam Hiking Below Sea Level? Buiten de Nederlanders die van wandelen houden, wordt er ook op de Duitse en Amerikaanse wandel- en fietsmarkt gericht. ‘In Nederland leven we onder zeeniveau.’ ‘Iets waar wij eigenlijk zelden bij stilstaan, maar leg een Amerikaan maar eens uit dat je hier onder zeeniveau kan fietsen, wandelen, eten en zelfs slapen’. Het komt voor de buitenlander heel surrealistisch over en het is een mooi verhaal voor hem of haar bij terugkomst om te delen.’

Zelf komt Tompot uit Gouda en kent hij de omgeving als zijn broekzak. Broer Maurits, voorheen koster van de Goudse Sint Jan is de expert in de Goudse Historie en broer Ruud organiseert inspiratie reizen voor directies van bedrijven over de hele wereld en kent alle ‘verborgen plekken’ in Rotterdam en Den Haag, maar ook Milaan en Berlijn.

Hiking Below Sea Level is niet gericht op de fervente kilometer makers die zo veel mogelijk op een dag wil afleggen. Wandelingen zijn rond de 20 kilometer per dag, met genoeg tijd om onderweg te stoppen en de prachtige juweeltjes van het Groene Hart te zien. In de avond , bij een heerlijke maaltijd , is het tijd voor het uitwisselen van zoveel indrukken..

Ontdek het Groene Hart van Nederland. Laat je ontroeren door verrassende dorpjes, steden en landschappen. Bezoek plaatsen waar je nooit komt. Slaap op locaties waar van je droomt! Laat je tong prikkelen door heerlijke lunches en diners. Laat je een week verzorgen en geniet van elk seconde, elke stap, elke trap, elk moment met een persoonlijke touch van een kenner.

Gegevens:

www.hikingbelowsealevel.com
Vertrek en eindpunt altijd Gouda op zaterdagmorgen.
Welkomstdiner vrijdagavond
Afscheidsborrel op donderdagmiddag
Data tussen eind april en begin oktober

4 avonturen:

Koeien & Kaas: langs Schoonhoven, Oudewater Woerden Boskoop.
Vaarten en Forten; langs Kinderdijk, Dordrecht, Biesbosch Gorkum
Steden en Ridders; Leiden, Den Haag, Delft Rotterdam Kinderdijk
Biking below Sea Level: de 3 bovenste routes gecombineerd op de fiets.