Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Samenwerking met Orthovivo

Ik ben Sabine Slob, orthomoleculair therapeut in Gouda. Een vak waar ik mij steeds verder in heb ontwikkeld. Sinds 2011 adviseer ik cliënten uit heel Zuid Holland en daarbuiten. Dat doe ik in mijn praktijk OrthoVivo.

Als orthomoleculair therapeut geef ik voedingsadviezen aan mannen en vrouwen met gezondheidsklachten zoals chronische vermoeidheid, darmproblemen en hormonale klachten. Het doel is dat zij weer energievol en klachtenvrij door het leven gaan. 

In mijn praktijk werk ik regelmatig samen met Nick van praktijk Proximaal. Daar waar hij een echte prof is op massagegebied kan ik voor hem een aanvulling betekenen als hij behoefte heeft meer te willen weten over de redenen waarom sommige patiënten structureel klachten blijven houden.

Bij elke cliënt doe ik een levendbloedanalyse. Dit geeft meer concrete handvatten zodat er bijgestuurd kan worden door middel van gerichte voedingsadviezen en waar nodig met voedingssupplementen. Ook is het mogelijke om een hormoon- of vitamineanalyse te doen om nog meer inzicht te krijgen waar het mis gaat in het lichaam.

Mijn aanpak is heel persoonlijk, dus geen standaard adviezen. Ieder mens is tenslotte uniek!

Wil je meer weten hoe ik te werk ga? Klik op het logo.