Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Coaching

Lichamelijke klachten zorgen vaak voor een verkrampte lichaamshouding zoals het optrekken van schouders en het voorover zitten. Praktijk Proximaal biedt de mogelijkheid om coachingsgesprekken aan te vragen om te leren hier mee om te kunnen gaan.

Gezamenlijk worden doelen gesteld. Afhankelijk van de doelstellingen wordt kortlopend gecoacht. U kunt gesprekken aanvragen door uw contactgegevens in te vullen door hier te klikken.

In 5 gesprekken wordt u zich bewust gemaakt van uw lichaamshouding. U wordt geleerd om een fysieke, betere houding aan te nemen en daarnaast bewust te worden  van het gebruik van uw lichaam.

Verder wordt gelet wordt op uw verbale- en non-verbale communicatie. U krijgt praktische tips en oefeningen mee om thuis en aan werkgerelateerde situaties uw vaardigheden te oefenen en te verbeteren.

Uw lichaamshouding bepaalt voor 83% uw gelijkwaardigheid! Altijd wordt geïnventariseerd welke problemen u ervaart. Een anatomisch onderzoek is standaard indien er sprake is van klachten. Eet- beweeg- en voedingspatroon wordt doorgenomen.

Resultaten:

U communiceert anders! In plaats van gefrustreerd te worden leert u op een gelijkwaardige wijze op uw gesprekspartner in te gaan en duidelijk uw punt te maken en te benadrukken. Na afloop bent u meer tevreden over het gevoerde gesprek en weet u een betere indruk achter te later bij uw gesprekspartner.

U bent bewuster geworden van de mechanismen die uw lichaam helpen te functioneren en profiteert van de verbeteringen die u ervaart.

Leest u dit met interesse? Dan bent u op zoek naar iemand die u met uw probleem kan helpen en bent u waarschijnlijk op zoek naar meer informatie. Pak dan nu de telefoon en bel! Op het telefonisch spreekuur kunt u kostenloos uw vraag voorleggen. In tien minuten weet u of u de juiste man te pakken heeft die u verder kan helpen.