Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaringsverhaal Globusklachten Elisabeth (48 jaar)

Ik kwam bij Nick terecht met onder meer slikproblemen en nekklachten. Had nog nooit gehoord van de behandeling van het bindweefstel die hij doet. Nick observeerde mijn houding en corrigeerde die waardoor ik langer was. Als je een massage verwacht of een fysiobehandeling is het wel even anders maar Nick legde het goed uit. Al snel ging het met mijn nek veel beter en voelde ik ook de 'knakjes' weer als ik mijn schouders ronddraaide.  Inmiddels zijn we maanden verder en gaat het nog steeds goed, zelfs mijn keel.   Elisabeth (48 jaar)

Lees de hele ervaring

Ervaring Eric (43 jaar)

Anderhalf jaar geleden kreeg ik na een verkeerde beweging met mijn nek, last van oorsuizingen. Een week later zat mijn nek volledig vast, extreem vermoeid, kon nauwelijks eten van misselijkheid, had tintelingen in ledematen, en uiteindelijk paniekaanvallen. Ik kon me een aantal weken nauwelijks bewegen, zat ziek thuis en ik ben toen 5 kilo afgevallen. Na bezoeken aan huisarts, KNO arts, psycholoog en chiropractor was de diagnose overspannen en tinnitus (oorsuizingen). De combinatie van bovengenoemde consulten hebben weliswaar eerste inzichten en verbeteringen gebracht, maar raakten niet de kern van het probleem. In feite was het probleem een verkeerde houding, en…

Lees de hele ervaring