Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Stage

Praktijk Proximaal is geselecteerd als stagebedrijf voor de Hoge School Rotterdam. Verloskundigen in opleiding kunnen hun Ketenzorgstage bij ons doen. Lees hieronder de verslagen van hun verloskundigen.

Stageverslag Lideweij Ten Bolscher Hogeschool Rotterdam

Opleiding

Mijn naam is Lideweij ten Bolscher, en ik ben eerstejaars verloskunde student.

Op mijn opleiding moeten wij naast de praktijkstage op de verloskundigen praktijk, ketenzorgstage regelen. Dat houdt in dat je stage loopt bij de ketenzorgpartners van de verloskundige. Dat kan bijvoorbeeld bij een kraambureau, echocentrum of consultatiebureau. Ik heb dit jaar vijf weken stage gelopen op de verloskundigen praktijk en daar kreeg ik vragen van zwangeren over massage. Mij werd gevraagd of dit effect had en of dit voor hen aan te raden was. Het onderwerp massage was bij ons op school nog niet aan bod gekomen, dus ik kon daar niet echt een juist antwoord op geven. Daarom heb ik besloten om eens te gaan informeren bij massagepraktijken of een eventuele ketenzorgstage mogelijk was bij hun.

Lees het hele verslag

Stageverslag Corrien Rutges Opleiding Sportmassage Opleiding 1-jarige opleiding sportmassage

Ervaring

Nick behandelt mij al jaren voor diverse klachten. Voorafgaand aan mijn opleiding sportmassage heb ik bewegingstechnologie gestudeerd. Daar is de anatomie en fysiologie van de mens behandeld en tijdens de behandelingen deelden Nick en ik regelmatig de verschillende visies op het menselijk lichaam. Dit vond ik altijd waardevolle aanvullingen op mijn kennis. Omdat ik zeer tevreden ben over de behandelingen van Nick en ik door de jaren heen veel van hem heb geleerd, wilde ik graag bij Nick stage lopen.

Lees het hele verslag

Joeri Terlouw – Meeloopuurtje bij Nick

Inleiding:

Mijn naam is Joeri Terlouw en ik zit in m’n laatste jaar van de havo. Als ik het havodiploma haal ben ik van plan om fysiotherapie en/of sportmassage als vervolgstudie te kiezen. Tijdens m’n oriëntatie ben ik in contact gekomen met Nick. Nick was zeer enthousiast om mij te helpen in deze keuze en bood me aan om op gesprek te komen. Tijdens dit gesprek werden mij veel vragen gesteld waar ik eigenlijk nog niet over na had gedacht. Nick bood daardoor ook aan om een uurtje met hem mee te lopen. Ik vond dit een kans die ik niet kon laten liggen, dus pakte ik deze kans met beide handen aan.

>Lees het hele verslag

Stageverslag Charmaine den Hollander

Inleiding

Ik ben Charmaine den Hollander en ben 4e jaar student op de opleiding Sport en Bewegen. Tijdens mijn opleiding kon ik de 1-jarige sportmassage opleiding volgen. Ik ben zeer geïnteresseerd in het menselijk lichaam en dus heb ik hier dan ook voor de 100% voor gekozen.

Tijdens deze opleiding ging ik stage lopen bij een voetbalclub. Echter haalde ik daar niet het beoogde leerresultaat uit. Daarom ging ik naar mijn docent Sportmassage en gaf aan meer te willen leren op een stageadres. Mijn docent kon Nick van haar werkzaamheden als examinator bij ACE. Ze heeft mij bij hem geïntroduceerd.

Alvorens ik mee mocht lopen bij Nick kregen wij tijdens de opleiding een gastles van Nick. Een zeer interessante les die verder ging dan de basis die ik tijdens de opleiding heb geleerd. Ik mocht zelf aan de lijve ondervinden hoe Nick te werk doordat ik behandeld werd als voorbeeld voor de klas.

Lees het hele verslag