Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Anne (17 jaar)

Mijn ervaring tijdens de behandeling met Nick Houdijk. Tijdens één van mijn eerste wedstrijden van mijn voetbal seizoen ging ik iets te enthousiast een sprintduel in met mijn tegenstander. Hierdoor scheurde ik mijn hamstring in. Dit wist ik niet direct want de HAP vond het niet nodig om te komen. Omdat de pijn aanhield en er niet minder op werd ben ik naar Nick toegegaan, dit omdat hij mijn voetbalteam sponsort. Bij mijn eerste afspraak ging Nick kijken wat er ongeveer precies aan de hand was met mijn hamstring. Ik vond het een apart idee dat de vader van mijn…

Lees de hele ervaring

Ervaring Marieke (34 jaar)

Acht jaar geleden kreeg ik een ongeluk waarbij ik mijn bovenbeen brak. Ik kreeg een pen in mijn bovenbeen en de volgende dag al begon de fysiotherapie. Erg gedreven begon ik aan de revalidatie, ik wilde zo snel mogelijk weer lopen. Het hele proces zou tussen de 6 en 8 maanden duren, mijn streven was 6. Eigenlijk ging de revalidatie erg voorspoedig, maar 1 keer heb ik een goede terugval gehad en liep ik weer een dag met krukken. Er zijn toen foto’s gemaakt maar daarop was eigenlijk niet veel te zien. Ik bleef eigenlijk maar pijn houden in mijn…

Lees de hele ervaring