Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring fasciabehandeling Kiek (59)

Hi Nick!   Dit is mijn ervaringsverhaal: In augustus kwam ik bij Nick nadat ik na een massage het advies had gekregen om naar een facia therapeut te gaan. Mijn lijf was door te lang achter de laptop zitten in elkaar gezakt en alles deed pijn, hoofd, nek, rug, schouders, ik was kortademig, m’n ribben waren gedraaid en schoten over elkaar heen als ik m’n veters strikte. Oncomfortabel en pijnlijk. Bij het intake gesprek hoog ingezet: ik wil niet alleen van de pijn af en m’n houding verbeteren, maar ik wil ook dat het niet meer terugkomt. Elke wens werd…

Lees de hele ervaring

Migraineklachten – Chelsey (16 jaar)

Goedenavond Nick, Hierbij stuur ik mijn ervaring door. Ik heb migraine sinds ik 8 jaar oud ben en helaas werd dat alleen maar erger en erger. De aanvallen kwamen eerst wekelijks en op een gegeven moment zelfs dagelijks.. ik besloot om elke keer als ik maar iets van hoofdpijn voelde opkomen al direct paracetamol of zelfs een excedrin in te nemen. Mijn vriend zei regelmatig dat het echt niet goed was om zovaak medicatie in te nemen, maar het ook niet normaal is dat iemand zovaak last van hoofdpijn heeft. Na heel lang uitstellen ben ik gaan kijken wat voor…

Lees de hele ervaring

Ervaring kaakklemklachten Marcella (57)

  Ik kwam bij Nick vanwege kaak-klachten. Tien jaar geleden blokkeerde mijn kaak voor de eerste keer bij het afbijten van een appel, de discus van het kaakgewricht was naar voren geschoven. Ik kon mijn mond daardoor bijna niet openen en niet kauwen. Dit was het begin van een traject wat zich zes jaar later aan de andere zijde zou gaan herhalen en ben daarvoor bij de tandarts, gnatholoog, kaakfysio en kaakchirurg geweest. Een speciaal beetplaatje, massages, oefeningen, warmte, medicatie en optie tot operatie en gebitsophoging kwamen daarin voorbij. De laatste twee heb ik niet gedaan, de andere behandelingen droegen…

Lees de hele ervaring

Ervaring Renée (1986) – Globusklachten

Ik ben bij praktijkProximaal terecht gekomen door de ervaringsverhalen die ik op de site heb gelezen. Niet alle klachten kwamen overeen, maar genoeg om contact op te nemen en eigenlijk kon ik vrij snel terecht. Daar was ik blij om omdat ik eigenlijk na één behandeling al verschil merkte. Ik liep al jaren met een aantal globusklachten, ik had vooral een brokgevoel met keelpijn en slijm in mijn keel, maar ook pijn in mijn nek, borst en schouders. Na een heel traject bij de KNO arts en huisarts, werd ik naar huis gestuurd, zonder dat ze de oorzaak wisten of…

Lees de hele ervaring

Ervaring Eveline -schouderklachten

Na een aanrijding op het fietspad door een brommer viel ik half december op mijn linkerarm. Arm was niet uit de kom maar bleef pijnlijk en kon niet goed omhoog na een paar maanden. Nick zag de oorzaak; een geroteerde bovenste rib. Met veel deskundigheid heeft hij,  onder meer middels bindweefselmassage, de rib in de juiste stand gekregen. De linkerarm kan weer probleemloos de lucht in. Geweldig resultaat!   Eveline voorjaar 2021

Lees de hele ervaring

Ervaring G, vrouw, 45 jaar

G, (45 jaar) Jarenlang heb ik dagelijks rondgelopen met diverse pijnklachten die volgens mijn manueel therapeut te maken hadden met hypermobiliteit in het onderste gedeelte van de rug. De klachten bestonden uit: hoofdpijn, nekpijn, schouderklachten, rugpijn, ribben en wervels die verschoven, heupklachten, hoge spierspannen, stijfheid van spieren, slaapproblemen en vermoeidheid. Het lukte niet om met hulp van de behandelingen van de manueel therapeut de klachten te verminderen. Integendeel; steeds vaker moest ik behandeld worden en de klachten leken zich steeds meer uit te breiden in mijn lichaam. Mijn manueel therapeut besloot mij daarom door te verwijzen naar Nick. Dit bleek…

Lees de hele ervaring

Ervaring behandeling middenrif/ademhalingsklachten – Peter (53)

Ik ben in juli 2019 geopereerd aan een ernstig lekkende (mitralis)hartklep. Deze is bij een sportkeuring ontdekt. Ik had hiervan geen klachten. Voor de operatie was ik een bijzonder sportieve recreant: zwemmen, fietsen en vooral hardlopen op een bovengemiddeld niveau. Vanaf dag 1 na de operatie klaagde ik over een zeer beperkte ademhaling en gevoel dat mijn middenrif op slot zat. Daar kwamen maag- en darmklachten bij, terwijl ik die daarvoor nooit had gehad. Hier is vanuit het ziekenhuis weinig aandacht aan besteed. Ook tijdens het revalidatieproces is daar niets mee gedaan. Dit frustreerde mij enorm. Ik voelde mij niet…

Lees de hele ervaring

Ervaring Jeroen (41)

Al jarenlang heb ik last van het brokgevoel in de keel en heb regelmatig zuurklachten (opkomend maagzuur) Ik ben hier al meerdere malen voor bij de huisarts geweest. Echter verder dan het voorschrijven van maagbeschermers (omeprazol) kwam het niet. Toen ik de eerste keer in 2014 langdurig dit gevoel had, is het uiteindelijk na een half jaar ook weer vanzelf weggegaan. Nu ik medio 2016 weer dezelfde klachten kreeg, ben ik nogmaals naar de huisarts gegaan. Echter ook deze keer weer kom hij niet veel meer doen dan weer maagbeschermers voor te schrijven. Dat was voor mij een rede verder…

Lees de hele ervaring

Ervaring Yvette (49 jaar)

Testimonial: Ongeveer 2 1/2 jaar geleden ging ik met een A4'tje vol naar de huisarts met allerlei vage klachten inclusief extreme vermoeidheid, tintelingen in vingers en krachtverlies in de handen, pijnlijke armen, pijn in mijn nek en gloeiende elleboog. Conclusie huisarts: bloeduitslagen zijn goed, dus waarschijnlijk overgangsklachten. Daarna naar de acupuncturist geweest:  1e conclusie acupunctuur: restant Pfeiffer wat nog in het lichaam zit, na een aantal behandelingen 2e conclusie: waarschijnlijk toch overgangsklachten. Deze behandelingen hielpen telkens 1 dag, dus na een paar maanden mee gestopt. Na een jaar bij een andere acupuncturist geweest, volgens haar stroomde m'n energie niet goed…

Lees de hele ervaring

Ervaring Peter (62 jaar)

Hardnekkige patiënt Peter Half december 2015 bezoek gebracht aan Nick Houdijk in verband met (inmiddels) ernstige nek- en schouderklachten. De spieren in mijn nek trekken, zonder dat ik dat beheers, onwillekeurig samen en sturen mijn hoofd voortdurend richting mijn rechterschouder. Los van de pijn heb ik er last van tijdens het autorijden, wandelen, mijn werk (veel achter de computer) en in sociale contacten. Mogelijk samenhangende klachten zijn pijn in de rug en in de spieren van mijn bovenbenen. Deze klachten heb ik al langer, maar niet zo heftig. Ik heb eerder fysiotherapeuten bezocht in 2002 en 2010. In beide gevallen…

Lees de hele ervaring