Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Anne (17 jaar)

Mijn ervaring tijdens de behandeling met Nick Houdijk. Tijdens één van mijn eerste wedstrijden van mijn voetbal seizoen ging ik iets te enthousiast een sprintduel in met mijn tegenstander. Hierdoor scheurde ik mijn hamstring in. Dit wist ik niet direct want de HAP vond het niet nodig om te komen. Omdat de pijn aanhield en er niet minder op werd ben ik naar Nick toegegaan, dit omdat hij mijn voetbalteam sponsort. Bij mijn eerste afspraak ging Nick kijken wat er ongeveer precies aan de hand was met mijn hamstring. Ik vond het een apart idee dat de vader van mijn…

Lees de hele ervaring

Ervaring Caroline

Omdat ik frequent intensief sport, laat ik graag mijn spieren regelmatig goed onderhanden nemen door een sportmasseur. Dit doe ik al bijna 15 jaar waarvan de laatste 3 jaar door Nick. Door mijn verhuizing van Twente naar Gouda ben ik bij Nick terecht gekomen. Vanaf het eerste moment merkte ik dat Nick een zeer professionele, betrokken en kundige masseur is. Tijdens zijn sportmassage behandeling gaat hij nauwgezet aan het werk, luistert goed naar me en neemt daarbij het hele plaatje mee. Hij bekijkt niet alleen mijn sportspieren, maar ook naar mijn houdingspieren en algehele gesteldheid. Daarnaast is hij ook gewoon…

Lees de hele ervaring

Ervaring Jojanneke (31 jaar)

In verband met vastzittende spieren via het internet op zoek gegaan naar een sportmasseur/fysiotherapeut. Zo kwam ik terecht bij Nick Houdijk. Nick, een gedreven en enthousiaste beroepsprofessional stemde vanaf moment nummer één op een prettige manier mijn wensen af op hetgeen hij realistisch cq. haalbaar vond. Na een doelgericht funktie onderzoek, (gezien de korte tijd dat ik in NL was), puur gericht op mijn klachten werd met de behandeling begonnen. Behandeling bestond uit twee afzonderlijke sessies sportmassage. Ben zeer tevreden over de open en directe communicatie die Nick hanteert, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Naast dat Nick mijn…

Lees de hele ervaring

Ervaring Marino (32 jaar)

Na een lange, stressvolle periode met altijd stramme spieren, stijve schouders en nek en een onwillig SI gewricht ben ik (na toch maar gestopt te zijn met sporten) via diverse artsen en therapeuten uiteindelijk 3 jaar geleden bij Praktijk Proximaal terecht gekomen. Mede op voordracht van een van deze therapeuten overigens, met als doel om de spieren sterker maar ook soepeler te maken. Al snel bleek dat de behandelingen van Nick uit meer bestaan dan alleen het masseren van de door mij aangewezen plekken, of beter gezegd; gebieden. Vooragaand aan het kneden, want zo zag ik als oud voetballer een…

Lees de hele ervaring