Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Schildklierpatient (22 jaar)

De schrijfster (22) van dit ervaringsverhaal stelt het op prijs anoniem te blijven omdat zij heel openhartig haar persoonlijke ervaringen beschrijft met betrekking tot de behandelingen die zij heeft ondergaan. "Confronterend, doelgericht en maatwerk zijn de woorden waarmee ik Nick’s behandelingen zou omschrijven". Toen ik met Nick in contact kwam zat ik niet lekker in mijn vel maar ik wist niet zo goed wat ik er aan kon doen. Twee jaar terug heb ik schildklierkanker gekregen waardoor ook mijn gehele schildklier verwijderd werd. Sindsdien heb ik problemen gehad met vinden van de juist hoeveelheid thyrax en ging het steeds met…

Lees de hele ervaring

Ervaring Manon (28 jaar)

8 jaar geleden was er de mogelijkheid om je te laten masseren tijdens de opendag van de sportschool. Zo, dat is lekker relaxed dacht ik nog. Hoe naïef kan je soms zijn…. Bij binnenkomst ging het al direct mis, nou ja, eigenlijk precies raak. Schot in de roos kan je wel zeggen. Al bij het schudden van mijn hand en de uitwisseling van de eerste blik; waarom ben jij zo gespannen??? Hallo, ik kom hier voor een massage! Is ie helderziend of zo? Ik wilde het liefst meteen vertrekken door zijn directe benadering. Ik wist niet of ik eraan toe…

Lees de hele ervaring