Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Martine (38 jaar)

Mijn naam is Martine.

Al 20 jaar heb ik last van migraine. De laatste paar jaren werd de klachten rondom migraine steeds erger. Vooral wanneer ik menstrueer. Met de hulp van de huisarts heb ik allerlei medicijnen geprobeerd om migraineklachten te voorkomen of te verzachten. Helaas heeft het niet zo veel geholpen.

Ook ben ik een paar keer naar diverse fysiotherapeuten gegaan voor bepaalde klachten zoals gespannen schouders, onderrug, tennisarmen, zere benen. Het heeft voor een deel geholpen.

Op een dag ging ik met mijn vriendin mee naar de praktijk van Nick. Zij had afspraak bij hem. Na de behandeling zouden wij samen op weg naar andere afspraak.

Van mijn vriendin kreeg ik te horen, dat Nick door had dat ik last van migraine heb. Natuurlijk was ik verrast. Want ik heb hem helemaal niet verteld dat ik last van migraine heb! Ik zat gewoon in de wachtkamer. Hij kon blijkbaar zien aan de uitdrukking van mijn gezicht. Ik vond het wel interessant. Daarom heb ik een afspraak met hem gemaakt.

Inmiddels ben ik een paar keer bij hem geweest. Het bevalt mij heel goed. Zeker wat met de communicatie betreft. Omdat dat ik auditieve handicap heb.

Mocht hij mij iets wil vertellen, dan tikt hij op mijn schouders. Dan kunnen wij met elkaar communiceren.

Aan het eind van de behandeling praten we nog even na. Hij wil graag dat de informatie duidelijk overkomt bij mij.
Als ik een moeilijk woord niet af kan lezen of begrijp, dan gebruikt hij zijn laptop om het te verduidelijken.
Ik ben tevreden over de communicatie met Nick.

Omdat ik een paar keer bij hem geweest ben, worden mijn migraine klachten langzamerhand minder. Daar ben ik erg blij mee.
Hij kan mij goed uitleggen en vertellen wat er zoal afspeelt rondom de klachten van mijn lichaam.

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Brenda (35 jaar)

    Sinds mijn kindertijd (9 jaar) heb ik al veelvuldig last van migraine en spierspanningshoofdpijn. De frequentie en ernst verschild en lijkt in periodes te verlopen. Door de jaren heen heb ik veel medicatie en behandelingen geprobeerd. Zowel preventieve medicatie voor de spierspanning en de migraine als slecht aanvalgericht en zware pijnstilling. Ik heb in veel […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Hanneke (29 jaar)

    Vanaf mijn negende jaar heb ik regelmatig last van migraine, een vervelende vorm van hoofdpijn die in de loop der jaren steeds frequenter en intensiever is geworden. Wanneer ik een migraineaanval heb, voel ik een hevige pijn aan mijn linkerslaap en achter mijn linkeroog, waardoor mijn oog gaat ‘hangen’, word ik misselijk, intens moe en […]

    Lees de gehele ervaring