Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Martine (38 jaar)

Mijn naam is Martine.

Al 20 jaar heb ik last van migraine. De laatste paar jaren werd de klachten rondom migraine steeds erger. Vooral wanneer ik menstrueer. Met de hulp van de huisarts heb ik allerlei medicijnen geprobeerd om migraineklachten te voorkomen of te verzachten. Helaas heeft het niet zo veel geholpen.

Ook ben ik een paar keer naar diverse fysiotherapeuten gegaan voor bepaalde klachten zoals gespannen schouders, onderrug, tennisarmen, zere benen. Het heeft voor een deel geholpen.

Op een dag ging ik met mijn vriendin mee naar de praktijk van Nick. Zij had afspraak bij hem. Na de behandeling zouden wij samen op weg naar andere afspraak.

Van mijn vriendin kreeg ik te horen, dat Nick door had dat ik last van migraine heb. Natuurlijk was ik verrast. Want ik heb hem helemaal niet verteld dat ik last van migraine heb! Ik zat gewoon in de wachtkamer. Hij kon blijkbaar zien aan de uitdrukking van mijn gezicht. Ik vond het wel interessant. Daarom heb ik een afspraak met hem gemaakt.

Inmiddels ben ik een paar keer bij hem geweest. Het bevalt mij heel goed. Zeker wat met de communicatie betreft. Omdat dat ik auditieve handicap heb.

Mocht hij mij iets wil vertellen, dan tikt hij op mijn schouders. Dan kunnen wij met elkaar communiceren.

Aan het eind van de behandeling praten we nog even na. Hij wil graag dat de informatie duidelijk overkomt bij mij.
Als ik een moeilijk woord niet af kan lezen of begrijp, dan gebruikt hij zijn laptop om het te verduidelijken.
Ik ben tevreden over de communicatie met Nick.

Omdat ik een paar keer bij hem geweest ben, worden mijn migraine klachten langzamerhand minder. Daar ben ik erg blij mee.
Hij kan mij goed uitleggen en vertellen wat er zoal afspeelt rondom de klachten van mijn lichaam.

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Tamara (40 jaar)

    Migraine heeft een sterke stempel gedrukt op mijn jeugd. Ik heb veel geprobeerd om er vanaf te komen. Als kind ben ik geregeld bij de huisarts geweest, vanwege jonge leeftijd heb ik in die tijd geen medicatie geslikt. Gewone pijnstillers helpen niet bij migraine. Op latere leeftijd heb ik op advies van de huisarts het […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Mieke (47 jaar)

    Al zo’n 30 jaar heb ik last van stevige hoofdpijnen en migraine aanvallen. Natuurlijk zijn er perioden waarin de pijn en aanvallen erger of minder zijn. Invloeden van stress, hormonen e.d. zijn nooit helemaal weg te denken/nemen waardoor het moeilijk is er achter te komen wat nu de voornaamste oorzaak van mijn migraine aanvallen zijn. […]

    Lees de gehele ervaring