Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Saskia (44 jaar)

Nick is een vakman pur sang, die er genoegen in schept goed werk af te leveren. Sinds enkele jaren ben ik een ‘vaste klant’ bij Nick Houdijk van Praktijk Proximaal. Hij behandelt mij voornamelijk voor nek- en schouderklachten (ik zit hele dag achter de computer), maar eigenlijk doet hij veel meer dan dat.

Nick kijkt namelijk verder dan alleen mijn directe klachten. Hij observeert me van top tot teen om een totaalbeeld te krijgen en neemt daarbij ook de verborgen signalen waar. Hij koppelt terug wat hij ziet en doet dan een voorstel voor een behandeling, waarbij hij mij het laatste woord geeft. Ook tijdens de massage peilt hij geregeld of zijn behandeling het gewenste effect heeft. Deze manier van communiceren ervaar ik als uiterst prettig en ik voel me altijd zeer serieus genomen door hem. Zijn respectvolle manier van met mij omgaan maakt ook dat ik me open durf te stellen en me (ook deels letterlijk) bloot durf te geven.

Nick is ook altijd bereid om mee te denken op andere vlakken. Toen ik vorig jaar na een periode van overspannenheid besloot om met een haptotherapeut te gaan werken, heeft hij voorgesteld om contact met deze therapeut op te nemen om te kijken of zij de behandeling op elkaar af konden stemmen. Zo geschiedde en dit heeft zeker een positief effect gehad op beide behandelingen die ik onderging.

Mijn zoektocht is nog lang niet ten einde, maar ik zal Nick hier steeds in blijven betrekken.

Saskia (44)
www.saskiaschrijft.nl

 

 

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Marleen (19 jaar)

    Mijn naam is Marleen en heb zelf ook behandelingen van Nick Houdijk mogen ondervinden. Ik zal eerst vertellen hoe ik aan mijn sportblessure ben gekomen; Iedereen kent het wel, lekker op wintersport gaan en natuurlijk val je wel een aantal keer. Toch probeer je jezelf dan op te vangen wat niet de bedoeling is. Zo […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring G, vrouw, 45 jaar

    G, (45 jaar) Jarenlang heb ik dagelijks rondgelopen met diverse pijnklachten die volgens mijn manueel therapeut te maken hadden met hypermobiliteit in het onderste gedeelte van de rug. De klachten bestonden uit: hoofdpijn, nekpijn, schouderklachten, rugpijn, ribben en wervels die verschoven, heupklachten, hoge spierspannen, stijfheid van spieren, slaapproblemen en vermoeidheid. Het lukte niet om met […]

    Lees de gehele ervaring