Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Saskia (44 jaar)

Nick is een vakman pur sang, die er genoegen in schept goed werk af te leveren. Sinds enkele jaren ben ik een ‘vaste klant’ bij Nick Houdijk van Praktijk Proximaal. Hij behandelt mij voornamelijk voor nek- en schouderklachten (ik zit hele dag achter de computer), maar eigenlijk doet hij veel meer dan dat.

Nick kijkt namelijk verder dan alleen mijn directe klachten. Hij observeert me van top tot teen om een totaalbeeld te krijgen en neemt daarbij ook de verborgen signalen waar. Hij koppelt terug wat hij ziet en doet dan een voorstel voor een behandeling, waarbij hij mij het laatste woord geeft. Ook tijdens de massage peilt hij geregeld of zijn behandeling het gewenste effect heeft. Deze manier van communiceren ervaar ik als uiterst prettig en ik voel me altijd zeer serieus genomen door hem. Zijn respectvolle manier van met mij omgaan maakt ook dat ik me open durf te stellen en me (ook deels letterlijk) bloot durf te geven.

Nick is ook altijd bereid om mee te denken op andere vlakken. Toen ik vorig jaar na een periode van overspannenheid besloot om met een haptotherapeut te gaan werken, heeft hij voorgesteld om contact met deze therapeut op te nemen om te kijken of zij de behandeling op elkaar af konden stemmen. Zo geschiedde en dit heeft zeker een positief effect gehad op beide behandelingen die ik onderging.

Mijn zoektocht is nog lang niet ten einde, maar ik zal Nick hier steeds in blijven betrekken.

Saskia (44)
www.saskiaschrijft.nl

 

 

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Eveline -schouderklachten

    Na een aanrijding op het fietspad door een brommer viel ik half december op mijn linkerarm. Arm was niet uit de kom maar bleef pijnlijk en kon niet goed omhoog na een paar maanden. Nick zag de oorzaak; een geroteerde bovenste rib. Met veel deskundigheid heeft hij,  onder meer middels bindweefselmassage, de rib in de juiste […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Peter (62 jaar)

    Half december 2015 bezoek gebracht aan Nick Houdijk in verband met (inmiddels) ernstige nek- en schouderklachten. De spieren in mijn nek trekken, zonder dat ik dat beheers, onwillekeurig samen en sturen mijn hoofd voortdurend richting mijn rechterschouder. Los van de pijn heb ik er last van tijdens het autorijden, wandelen, mijn werk (veel achter de […]

    Lees de gehele ervaring