Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Wendy

Het is al bijna 10 jaar geleden dat ik voor het eerst bij Nick kwam. Gelijk viel me zijn professionele aanpak op: hij maakte een hele anamnese en keek naar houding en bewegingen. Ik kwam bij Nick vanwege allerlei fibromyalgie-achtige klachten: rug, nek, aanhechtingen, spieren, veel stijfheid en een veel te hoge spierspanning.

Daarvoor was ik al door velen behandeld.

Door het masseren van Nick zijn de klachten in mijn lichaam enorm verbeterd. De doorbloeding in de spieren is veel beter, de verzuring in de spieren is, evenals de stijfheid, verminderd. Ook nek-en rugklachten zijn nooit meer zo extreem geweest als daarvoor.

Kortom: ik heb veel baat bij de behandelingen van Nick!

Het masseren is in de loop der jaren veranderd. De behandelingen worden steeds beter aangepast aan mijn lichaam, doordat Nick de reacties van mijn lichaam op zijn massage steeds beter leert kennen. Ik heb in deze 10 jaar veel van Nick geleerd, zowel over mijn eigen lichaam als over de invloed van mijn denken en handelen op mijn lichaam. Nick is ook een prima psycholoog!

Ik ben 7 jaar geleden naar Brabant verhuisd, maar kom nog steeds 1 keer in de 3 weken naar Nick. Zo blijven mijn spieren zoveel mogelijk doorbloed en ontspannen. Het is een onderhoud voor mijn lichaam.

Ik ervaar Nick als een hele discrete, enorm ervaren masseur vol humor, die heel gedreven is om ’t zo goed mogelijk met mij te laten gaan. Hij staat altijd voor me klaar als ik tussen de behandelingen door toch evt. “vast” mocht lopen.

Nick, je bent nog niet van mij af ………….