Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Anne (17 jaar)

Mijn ervaring tijdens de behandeling met Nick Houdijk.
Tijdens één van mijn eerste wedstrijden van mijn voetbal seizoen ging ik iets te enthousiast een sprintduel in met mijn tegenstander. Hierdoor scheurde ik mijn hamstring in. Dit wist ik niet direct want de HAP vond het niet nodig om te komen. Omdat de pijn aanhield en er niet minder op werd ben ik naar Nick toegegaan, dit omdat hij mijn voetbalteam sponsort.

Bij mijn eerste afspraak ging Nick kijken wat er ongeveer precies aan de hand was met mijn hamstring. Ik vond het een apart idee dat de vader van mijn teamgenoot mij zou onderzoeken maar toen ik er eenmaal was had ik daar helemaal geen last meer van.

Nick had van tevoren gemeld omdat ik nog minderjarig ben dat er één van mijn ouders mee moest. Dit had ik ook nog nooit gehoord omdat bij mijn andere fysio’s ik altijd alleen moest komen.
Ik vind de manier hoe Nick behandeld zeer professioneel, netjes vragen of die mij op plekken aan mocht raken, een handdoek over mij heen zodra ik in mijn ondergoed lag. Nick vertelde ook allerlei rare feitjes die ik ook niet meer vergeet.
De behandeling van Nick heeft zeer goed geholpen na 3 a 4 weken stond ik weer op het voetbalveld rustig mijn conditie op te bouwen en daarna kon ik weer mee voetballen.
Ik ben zeer tevreden met de behandeling van Nick. Als het nodig is ga ik er zeker weer heen.

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Maaike (16 jaar)

    Hallo ik ben Maaike en ik ben 16 jaar oud. Drie jaar geleden kreeg ik last van mijn nek, op een gegeven moment werd deze pijn zo erg dat ik ’s nachts niet meer kon slapen, en op school kon ik mij niet meer concentreren. Ik was de hele dag aan het zoeken naar een […]

    Lees de gehele ervaring