Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Maaike (16 jaar)

Hallo ik ben Maaike en ik ben 16 jaar oud. Drie jaar geleden kreeg ik last van mijn nek, op een gegeven moment werd deze pijn zo erg dat ik ’s nachts niet meer kon slapen, en op school kon ik mij niet meer concentreren. Ik was de hele dag aan het zoeken naar een houding waarop de pijn het minst erg was. Ik ben voordat ik naar Nick kwam bij twee verschillende fysiotherapeuten geweest, en naar cesartherapie. Ook ben ik naar een neuroloog en een revalidatiearts in het ziekenhuis geweest. Maar ook daar ben ik niets mee opgeschoten.

Ben toen zelf op zoek gegaan naar iets wat misschien wel zou kunnen helpen. Via mijn oom Maarten die al jaren door Nick behandeld wordt, ben ik toen bij Nick terecht gekomen.

De eerste keer dat hij mij behandelde heeft hij veel vragen gesteld, naar mijn houding gekeken en de manier waarop ik bewoog.

Hij heeft ook mijn rug en schouders gemasseerd maar de eerste behandeling heeft hij uit voorzichtigheid nog niet mijn nek omdat hij graag wilde laten uitsluiten via een MRI-scan of ik geen nekhernia had. Toch voelde ik na die eerste keer kort behandelen al een verbetering, dit had ik nog niet bij iemand ervaren.

Toen ik na een MRI-scan zeker wist dat ik geen nekhernia had is ook mijn nek gemasseerd. Met de behandeling van Nick voelde ik steeds minder pijn en spanning in mijn spieren, waardoor ik gemakkelijker kon ademhalen. Tijdens de behandelingen vond ik het erg fijn dat hij uitlegde wat hij deed en waarom.

Ook kreeg ik handige tips, om thuis mee aan de slag te gaan. Ik heb nu een paar behandelingen gehad en het gaat steeds beter, ik slaap weer goed, en ik kan mijn nek weer goed bewegen.

Ik heb dus erg veel aan de behandelingen van Nick

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Anne (17 jaar)

    Mijn ervaring tijdens de behandeling met Nick Houdijk. Tijdens één van mijn eerste wedstrijden van mijn voetbal seizoen ging ik iets te enthousiast een sprintduel in met mijn tegenstander. Hierdoor scheurde ik mijn hamstring in. Dit wist ik niet direct want de HAP vond het niet nodig om te komen. Omdat de pijn aanhield en […]

    Lees de gehele ervaring