Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Annette (55 jaar)

Mijn naam is Annette en ik ben 55 jaar oud. Graag wil ik aangeven wat Nick Houdijk met zijn deskundige massages voor mij heeft kunnen betekenen en nog steeds betekent.

Eind september 2007 heb ik tijdens mijn vakantie in Tibet een auto-ongeluk gehad. Pas ruim twee weken later bleek in Nederland dat er een aantal ribben aan de rechterkant gebroken waren en dat er een breuk was ontstaan in mijn rechter schouderblad. Omdat de botten alweer aan elkaar aan het groeien waren, werd er verder niets meer aan gedaan maar mijn rug was enigszins scheef geworden. Problemen bleven daarom niet uit, na een paar maanden had ik bijna geen kracht en beweeglijkheid meer in mijn rechterarm en -schouder.

In januari 2008 kwam ik via een vriendin in aanraking met Nick Houdijk.

Tijdens de intake bleek al dat Nick precies kon aangeven wat de onderliggende problemen waren van mijn klacht en gaf hij aan welke resultaten met massage bereikt konden worden. Dit gaf mij het vertrouwen om met Nick in zee te gaan. In 2008 heb ik zeer regelmatig een massage van rug, schouders en armen gehad. Na een massage had ik steeds enkele dagen tot een week napijn, maar kon ik ook steeds merken dat de conditie van het geheel erop vooruit was gegaan.

Door een verkeerde houding en belasting van rug, schouders en armen kreeg ik een jaar later een ‘frozen shoulder’ links. De combinatie van massages van Nick en behandelingen van een manueel therapeut heeft me daar in vrij kort tijdsbestek weer helemaal van laten herstellen. De situatie ten aanzien van mijn rug, schouders en armen is nu dat ik links de volledige beweeglijkheid en kracht weer terug heb en rechts voor het overgrote deel. Een resultaat waar ik zelf tevreden mee ben.

Maar dit is niet het enige ‘euvel’ waar Nick me mee geholpen heeft.

Ik ben reisleider op IJsland, daar ben ik in 2008 tijdens een boottocht uitgegleden en schampte daarbij hard mijn rechter scheenbeen. Los van een enorme bloeduitstorting had ik vrij weinig pijnklachten, zodat ik er verder geen aandacht aan besteedde. Een week later leek mijn scheenbeen geïnfecteerd en heb ik daarvoor antibiotica gekregen. Omdat deze niet afdoende werkten kreeg ik op IJsland nogmaals een antibiotica kuur en in Nederland ook nog een keer een van mijn huisarts. De zwelling en warmte waren daarna weg, maar de verdikking op het scheenbeen bleef. Toen ik weer bij Nick kwam voor een massage, viel hem (uiteraard) meteen die plek op. Wat de artsen niet konden verklaren kon hij na enig onderzoek wel; er was sprake van een opgestroopt beenvlies (Periost) dat waarschijnlijk ook ontstoken was geweest. Met een serie behandelingen van de (gevoelige) kwetsuur heeft Nick het beenvlies weer op zijn plek gekregen.

Met deze twee ‘wapenfeiten’ kan Nick bij mij uiteraard niet meer kapot. Zijn deskundigheid, gecombineerd met zijn betrokken houding tot mij als zijn cliënt, maakt dat ik iedere maand bij hem terug blijf komen voor een massage.

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Pamela (38 jaar)

    In 2004 ben ik twee maal via een endoscopische wijze aan een Hernia geopereerd (L4-L5, de 2e hernia was een recidief, dit komt vaker voor via deze wijze van opereren) in kliniek Klein Rosendaal (kijk voor meer info op: www.medinova.com). De reden dat ik deze operatie heb verkozen boven de traditionele methode is dat je […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Marieke (34 jaar)

    Acht jaar geleden kreeg ik een ongeluk waarbij ik mijn bovenbeen brak. Ik kreeg een pen in mijn bovenbeen en de volgende dag al begon de fysiotherapie. Erg gedreven begon ik aan de revalidatie, ik wilde zo snel mogelijk weer lopen. Het hele proces zou tussen de 6 en 8 maanden duren, mijn streven was […]

    Lees de gehele ervaring