Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Brenda (35 jaar)

Sinds mijn kindertijd (9 jaar) heb ik al veelvuldig last van migraine en spierspanningshoofdpijn. De frequentie en ernst verschild en lijkt in periodes te verlopen.

Door de jaren heen heb ik veel medicatie en behandelingen geprobeerd. Zowel preventieve medicatie voor de spierspanning en de migraine als slecht aanvalgericht en zware pijnstilling.

Ik heb in veel verschillende behandelingen van fysiotherapie, accupunctuur shiatsu en chiropractie de oplossing gezocht. Deels helpen een aantal behandelingen wel effect, maar ik merk sinds ik bij Nick ben beduidend verschil in de benadering en de behandeling van de klachten.

Allereerst is het heel opvallend dat Nick naar het grotere geheel kijkt van houding, ademhaling en voeding. Daarnaast is zijn persoonlijke benadering en zijn kennis prettig.

In de vele jaren ben ik niemand tegen gekomen die zo doelgericht te werk gaat. Nick maakt mij bewust van mijn houding en de spierspanning in mijn lijf. Hij gaat na of de behandeling juist is en checkt dit veelvuldig na.

Het meest opvallend vind ik dat hij tijdens de observatie van mijn lijf al ziet waar ik pijn heb zowel in de spieren als in mijn hoofd. De erkenning voor de pijn en de ernst daarvan is erg aangenaam. Dit omdat er vanuit de omgeving nogal eens onbegrip is en ikzelf de neiging heb de oorzaak / schuld van de hoofdpijn altijd bij mij zelf zoek of wil verklaren.

Niemand heeft ooit de knopen uit mijn schouders en nek kunnen masseren maar het lukt Nick wel. Ik merk beduidend verschil en sinds ik een paar maanden bij Nick onder behandeling ben heb ik geen migraine aanval meer gehad. Helaas heb ik nog wel spierspanningshoofdpijn maar ook hier wordt hard aan gewerkt en ook die neemt in frequentie af.

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Hanneke (29 jaar)

    Vanaf mijn negende jaar heb ik regelmatig last van migraine, een vervelende vorm van hoofdpijn die in de loop der jaren steeds frequenter en intensiever is geworden. Wanneer ik een migraineaanval heb, voel ik een hevige pijn aan mijn linkerslaap en achter mijn linkeroog, waardoor mijn oog gaat ‘hangen’, word ik misselijk, intens moe en […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Mieke (47 jaar)

    Al zo’n 30 jaar heb ik last van stevige hoofdpijnen en migraine aanvallen. Natuurlijk zijn er perioden waarin de pijn en aanvallen erger of minder zijn. Invloeden van stress, hormonen e.d. zijn nooit helemaal weg te denken/nemen waardoor het moeilijk is er achter te komen wat nu de voornaamste oorzaak van mijn migraine aanvallen zijn. […]

    Lees de gehele ervaring