Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Caroline

Als moeder van een 17-jarige dochter met diverse gezondheidsklachten, wil ik graag mijn ervaring met praktijk Proximaal en Nick met u delen.

Na 2 jaar vage klachten (rug/ schouder/ nek /allergie/ hoofdpijn/ benauwdheid /hyperventilatie) en menig therapeut en artsen gezien te hebben. Herkende mijn dochter zichzelf in een ervaringsverhaal en informatie van het ‘globusgevoel’ op de site van Praktijk Proximaal.

Blij om eindelijk het gevoel te hebben dat er “echt” iets aan de hand was en beter nog dat het te behandelen leek.Onbegrepen klachten slopen zowel je kind als de naaste omgeving!

Bij de 1e afspraak al gelijk veel helderheid! Nick ging zeer professioneel te werk. Hij stemde continue af met mijn dochter i over wat kon en mocht. Grenzen en behandeling worden heel duidelijk aangegeven. Een heel open en veilige omgeving en communicatie. Ook fijn dat het op prijs gesteld werd dat ik als ouder aanwezig kon zijn.

Nick kon gelijk de logica van haar klachten aangeven en een waarschijnlijke verbetering na 3 behandelingen. Wat een opluchting letterlijk en figuurlijk al na de eerste behandeling. Meer ruimte op de borstkas en minder hoofdpijn/ angst.

Inmiddels heeft ze 3 maanden geleden de laatste behandeling gehad en is er geen sprake meer van angst of benauwdheid. We gaan binnenkort zeker nog even langs om als het ware te checken of het nog goed zit maar ga er vanuit dat we helmaal op het goede spoor zitten.

Er is weer ruimte voor positiviteit en toekomst voor haar en dat is wel de grootste winst die er te behalen was!

Dank je wel Nick!

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Globusklachten – S, 44 jaar Anoniem vanwege het delen van zeer persoonlijke informatie

    Ik ben eind 2018 bij Nick terecht gekomen in verband met globusklachten. Ik had net een 2 jarige psychotherapie afgesloten en had mentaal best al een proces doorlopen. Toch bleef ik last houden van spanningsklachten. Sterker nog, deze waren gedurende de therapie voor mijn gevoel erger geworden. Deze spanningsklachten uiten zich voornamelijk als globusklachten. Aangezien […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Saskia (44 jaar)

    Nick is een vakman pur sang, die er genoegen in schept goed werk af te leveren. Sinds enkele jaren ben ik een ‘vaste klant’ bij Nick. Hij behandelt mij voornamelijk voor nek- en schouderklachten (ik zit hele dag achter de computer), maar eigenlijk doet hij veel meer dan dat. Nick kijkt namelijk verder dan alleen […]

    Lees de gehele ervaring