Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Saskia (44 jaar)

Nick is een vakman pur sang, die er genoegen in schept goed werk af te leveren. Sinds enkele jaren ben ik een ‘vaste klant’ bij Nick. Hij behandelt mij voornamelijk voor nek- en schouderklachten (ik zit hele dag achter de computer), maar eigenlijk doet hij veel meer dan dat.

Nick kijkt namelijk verder dan alleen mijn directe klachten. Hij observeert me van top tot teen om een totaalbeeld te krijgen en neemt daarbij ook de verborgen signalen waar. Hij koppelt terug wat hij ziet en doet dan een voorstel voor een behandeling, waarbij hij mij het laatste woord geeft. Ook tijdens de massage peilt hij geregeld of zijn behandeling het gewenste effect heeft. Deze manier van communiceren ervaar ik als uiterst prettig en ik voel me altijd zeer serieus genomen door hem. Zijn respectvolle manier van met mij omgaan maakt ook dat ik me open durf te stellen en me (ook deels letterlijk) bloot durf te geven.

Nick is ook altijd bereid om mee te denken op andere vlakken. Toen ik vorig jaar na een periode van overspannenheid besloot om met een haptotherapeut te gaan werken, heeft hij voorgesteld om contact met deze therapeut op te nemen om te kijken of zij de behandeling op elkaar af konden stemmen. Zo geschiedde en dit heeft zeker een positief effect gehad op beide behandelingen die ik onderging.

Mijn zoektocht is nog lang niet ten einde, maar ik zal Nick hier steeds in blijven betrekken.

Saskia (44)
www.saskiaschrijft.nl

 

 

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Globusklachten – Wendie (47)

    Op het moment dat ik dit schrijf ben ik 6 a 7 keer behandeld door Nick Houdijk. En met succes! Ik heb Nick leren kennen als een ervaren en integere behandelaar, iemand die zeer professioneel en gedreven is in het uitoefenen van zijn vak. In samenspraak zijn realistische en heldere doelen gesteld, maar bovenal heeft […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Nanda (36 jaar)

    De allereerste migraine aanval die ik me kan herinneren kreeg ik in mijn puberteit, daarvoor had ik regelmatig hoofdpijn. Als kind van een moeder met maandelijks, soms wekelijks migraine waren dit soort klachten de normaalste zaak van de wereld en werd hierdoor geen aandacht geschonken aan mijn eigen hoofdpijn- en migraineklachten, het hoorde erbij. Hierdoor […]

    Lees de gehele ervaring