Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Esther

Al bijna 10 jaar heb ik last nekpijn, schouderpijn en pijn aan mijn armen. Dit komt doordat ik dagelijks veel achter de computer werk en mezelf (vooral mijn houding) vaak vergeet als ik hard aan het werk ben.

esther3

Na vele therapieën te hebben geprobeerd door de jaren heen (fysio, caesar, haptonomie, manueel), helaas zonder het gewenste resultaat, kwam ik via via in contact met Nick. Na een prettig telefoongesprek waarin we mijn pijnklachten hebben besproken, had ik er gelijk vertrouwen in en wilde graag starten met behandelingen. Echter door mijn werk buiten Gouda was het voor mij praktischer de behandeling te starten zodra ik weer in Gouda zou werken.

Toen dat eenmaal zover was, was ik ondertussen ook zwanger geraakt van mijn eerste kind. Tijdens de zwangerschap had mijn lichaam veel te verduren. Ik had een flinke buik naar voren, dus ik heb veel onderrugpijn gehad. Eigenlijk de hele tweede helft van mijn zwangerschap. En daarbij speelden ook de bestaande klachten aan nek, schouders en armen nog steeds een rol.

esther2

Vanaf dat ik 20 weken zwanger was (toen startte mijn nieuwe baan in Gouda), ben ik tweewekelijks bij Nick geweest voor een zwangerschapsmassage. Hij behandelde hierbij mijn onderrug-/bilspieren, rug, nek en schouders. Door de massage verdween de verzuring in mijn spieren en dus ook de pijn.

Het heeft voor mij de lichamelijke klachten, die helaas bij een zwangerschap horen, een stuk dragelijker gemaakt en het heeft me echt geholpen het tot het einde goed vol te houden.

Vooraf zou ik zelf nooit bedacht hebben om tijdens mijn zwangerschap naar een masseur te gaan. Maar achteraf ben ik ontzettend blij dat ik toevallig op dat moment wel bij Nick met de behandelingen ben gestart. Ook de communicatie met Nick heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Hij stelde de juiste vragen en paste de behandeling aan naar mijn wensen.

esther

Ik kan het dus iedereen aanraden om zich tijdens de zwangerschap door Nick te laten behandelen. Ik heb er ontzettend veel baat bij gehad. En nog, want ook nu nog ga ik naar Nick om met onderhoudsmassages mijn reguliere klachten tot een minimum te beperken.

 

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Willemijn

    Al zo’n acht jaar heb ik last van dagelijkse hoofdpijn, onderzoeken in het ziekenhuis kwamen elke keer op niks uit. Een paar jaar geleden werd de hoofdpijn steeds heftiger. Opnieuw ging ik naar de huisarts en die gaf toen aan dat het hoogstwaarschijnlijk spanningshoofdpijn was. Doordat de spieren in mijn nek en schouders zo verstijfd […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Hanneke (34 jaar)

    In 2007 werd ik zwanger van ons eerste kindje. Tijdens deze zwangerschap had ik last van mijn onderrug en mijn benen. Ik nam namelijk onbewust een zodanige houding aan om het gewicht van mijn buik te compenseren. Mijn man ging destijds, en gaat nog steeds, voor rugklachten naar Nick voor massage en heeft hier de […]

    Lees de gehele ervaring