Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Willemijn

Al zo’n acht jaar heb ik last van dagelijkse hoofdpijn, onderzoeken in het ziekenhuis kwamen elke keer op niks uit. Een paar jaar geleden werd de hoofdpijn steeds heftiger.

Opnieuw ging ik naar de huisarts en die gaf toen aan dat het hoogstwaarschijnlijk spanningshoofdpijn was. Doordat de spieren in mijn nek en schouders zo verstijfd en verzuurd waren, kreeg ik veel hoofdpijn. Ik heb toen even fysiotherapie gehad, maar helaas vond ik de manier van behandelen niet echt prettig en ben daar weer mee gestopt.

Ik ben toen op het internet gaan zoeken en kwam terecht bij praktijk proximaal van Nick. Na een gesprek via de telefoon, waarin ik me meteen serieus genomen voelde, heb ik een afspraak gemaakt voor een massage bij Nick.

Nick wist precies de juiste vragen te stellen en er op die manier achter te komen wat precies de problemen waren. Ik moet toegeven dat ik erg moest wennen aan de manier van behandelen van Nick, maar ik heb me daar overheen gezet en vind het nu erg prettig.

Tijdens de massage verteld Nick precies wat hij gaat doen en stelt mij daarmee erg goed op mijn gemak. Door steeds vragen te blijven stellen en elke keer te beginnen met een korte observatie van mijn lichaam kan Nick beoordelen waar de problemen zitten en wat er die dag behandeld moet worden. Na een massage van Nick voel ik mij altijd een stuk beter en er zijn zeker dagen waarop mijn hoofdpijn aanzienlijk minder is.

Ik ben nu 19 weken zwanger en toen ik dit aan Nick vertelde gaf hij aan dat hij ook zwangerschapsmassage doet. Ik wist eerst niet zo heel goed wat ik me daarbij voor moest stellen maar ik ervaar deze massages ook als zeer prettig. Eigenlijk merk ik niet veel verschil, maar de intensiteit van de massage is iets aangepast en Nick weet erg goed waar hij nu extra rekening mee moet houden.

Op deze manier kunnen mijn bestaande klachten, maar ook de bijbehorende zwangerschapsklachten goed behandeld worden.

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Laura

    Sportmassage tijdens je zwangerschap Voor mijn zwangerschap ging ik op geregelde basis voor een sportmassage naar Praktijk Proximaal. Ook tijdens mijn zwangerschap van mijn zoontje Thies heb ik geregeld zwangerschapsmassages gehad. Hoe ervaar je dit tijdens je zwangerschap? Vòòr mijn zwangerschap droeg de sportmassage bij aan het verminderen van hoofdpijnen die ik geregeld had. Tijdens […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Cynthia

    Halverwege mijn zwangerschap kreeg ik last van het gebied van onderrugpijn en heupen/bekken. Dit is lastig, maar omdat ik in een winkel werk, maakte dit voor mij het nog pijnlijker. Via mijn vriend ben ik bij Nick Houdijk terecht gekomen. Vanaf het eerste moment voelde ik mij gelijk om mijn gemak. Zijn manier van communiceren […]

    Lees de gehele ervaring