Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring fasciabehandeling Kiek (59)

Hi Nick!

 

Dit is mijn ervaringsverhaal: In augustus kwam ik bij Nick nadat ik na een massage het advies had gekregen om naar een facia therapeut te gaan.

Mijn lijf was door te lang achter de laptop zitten in elkaar gezakt en alles deed pijn, hoofd, nek, rug, schouders, ik was kortademig, m’n ribben waren gedraaid en schoten over elkaar heen als ik m’n veters strikte. Oncomfortabel en pijnlijk.

Bij het intake gesprek hoog ingezet: ik wil niet alleen van de pijn af en m’n houding verbeteren, maar ik wil ook dat het niet meer terugkomt. Elke wens werd serieus genomen en Nick heeft alles waargemaakt. Ik sta weer rechtop, beweeg soepel en pijnloos en weet wat ik moet doen om terugval te voorkomen.

Toen ik even in een dalletje zat en behandeling geen zin had omdat m’n lijf daarvoor niet ontvankelijk was, zette Nick het programma opzij en werd het een ontspanningsmassage. Thank you Nick! Love!

 

Kiek (59)

 

 

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Globusklachten Arthur (54)

    Beste Nick, Onderstaand mijn ervaringsverhaal met jou. Jarenlang liep ik diverse met fysieke klachten (die periodiek opspeelde) ziekenhuis in en uit. Deze klachten betroffen o.a.: Pijn op / in de borststreek Tintelende handen en armen Veel spierkrampen en spierpijnen Oprispingen Nachtelijke zweetaanvallen N.a.v. van deze klachten bijna artsen en deskundige gehad zoals neurologen, cardiologen en […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaringsverhaal Globusklachten – Ellen (61 jaar)

    Na een verkeersongeluk bleef ik naast een frozen shoulder, maanden last houden van een globusgevoel. Ik heb hiervoor verschillende onderzoeken in het ziekenhuis gehad, waar gelukkig niets ernstigs naar boven kwam, maar ik bleef echter last houden van het globusgevoel, een brok in de keelgevoel. Na 1 deskundige behandeling bij Nick was ik van het […]

    Lees de gehele ervaring