Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Globusklachten Arthur (54)

Beste Nick,

Onderstaand mijn ervaringsverhaal met jou.

Jarenlang liep ik diverse met fysieke klachten (die periodiek opspeelde) ziekenhuis in en uit. Deze klachten betroffen o.a.:

 • Pijn op / in de borststreek
 • Tintelende handen en armen
 • Veel spierkrampen en spierpijnen
 • Oprispingen
 • Nachtelijke zweetaanvallen

N.a.v. van deze klachten bijna artsen en deskundige gehad zoals neurologen, cardiologen en sportartsen. Al deze specialisten kwamen steeds tot de zelfde conclusie: U bent gezond!!!??

Terwijl ik dit zelf compleet anders ervaarde.

 

Na weer eens een slechte periode kwam een bevriend sportmasseur (die mij probeerde te helpen met mijn spierproblemen) met de website van Nick.

Hierop herkende ik direct veel van mijn klachten onder het hoofdstuk Globus gevoel.

Na het lezen van de website en de diverse ervaringsverhalen heb ik een afspraak gemaakt met Nick.

Dit was midden in de corona tijd iets waar Nick zeer serieus en professioneel mee omging.

Na een uitgebreide intake is hij direct aan de slag gegaan met alle spieren, aanhechtingen en

fasciaketens in borstkast, schouders en onderrug. Wat ik zelf als zeer prettig ervaarden was de uitgebreide uitleg bij alles wat hij deed en de feedback die hij vroeg tijdens deze handelingen!

Op al mijn vragen ging hij altijd uitgebreid in wat mij veel inzicht heeft gegeven in mijn eigen lichaam en soms ook op / in het mentale en geestelijke vlak.

Hieruit kwam b.v. ook naar voren dat mijn lichaamshouding een deel van mijn problemen kon veroorzaken hiermee kon ik dan zelf aan de slag.

Door het vertrouwen dat Nick uitstraalde en de overtuiging (uiteraard altijd  onderbouwd) nam ik ook dingen makkelijker aan. Zo heeft hij diverse adviezen gegeven welke mij daadwerkelijk hebben geholpen om mijn lichaam weer op de rit te krijgen en tot op heden te houden! Na jarenlang tobben met mijn lichaam zit ik nu weer goed in mijn vel. Dit mede door Nick die hierin een groot aandeel heeft gehad.!

 

Nogmaals Nick bedankt!!!

 

Gr. Arthur (54)

 

 

 

 

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

 • Ervaring Saskia (44 jaar)

  Nick is een vakman pur sang, die er genoegen in schept goed werk af te leveren. Sinds enkele jaren ben ik een ‘vaste klant’ bij Nick. Hij behandelt mij voornamelijk voor nek- en schouderklachten (ik zit hele dag achter de computer), maar eigenlijk doet hij veel meer dan dat. Nick kijkt namelijk verder dan alleen […]

  Lees de gehele ervaring
 • Ervaring Annie (57 jaar)

  Toen ik afgelopen voorjaar 2016 aan beide schouders was geopereerd, had ik al snel in de gaten dat dat niet de oplossing was van al mijn klachten waren. Na een zoektocht op internet, kwam ik op de site van Nick praktijk Proximaal. De verhalen over globusklachten sloegen in als een bom. Ik heb gelijk een […]

  Lees de gehele ervaring