Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Rob (40 jaar)

Het heeft toch weer langer geduurd om mijn verhaal voor je op te schrijven dan ik had belooft maar ik merkte dat ik het gewoon niet prettig vond om terug te denken aan de klote tijd.

Als er mensen zijn die het prettig vinden om met iemand te spreken die een beetje praktijkervaring met het ervaren van globusgevoel en het krijgen van jouw behandelingen heeft, dan mag je ze mij laten bellen, ik zou het dan wel fijn vinden als je mij even inlicht en dan mag je ze mijn nummer geven.

Begin 2015 kreeg ik last van mijn keel, moeite met slikken en daardoor werd eten een megagroot probleem (eten bleef hangen). Ik heb toen een afspraak gemaakt met de huisarts en deze kon zo op het eerste moment niks vinden maar als het binnen 3 weken niet verbeterde dan moest ik terugkomen want dan zou het wel eens slokdarmkanker kunnen zijn.

Het werd in die drie weken alleen maar slechter, ik sliep niet meer en eten deed ik ook niet waardoor ik snel veel gewicht verloor. Voor de huisarts was dit een extra alarmbel en ik moest naar een kno arts voor onderzoek. Ik kreeg allerlei kalmerende medicijnen mee om de dagen tot de onderzoeken door te komen.

Na de onderzoeken ( bloed, slikfilmpjes en in mijn keel kijken) kwamen de uitslagen en bleek er niks aan de hand. Het meest frustreerde van dit alles vond ik dat men zei ” er is niks aan de hand en tot ziens”. Mijn klachten waren verre van weg en als ik hen vroeg wat nu zeiden ze allemaal waarschijnlijk Globus klachten maar daarvoor moet je niet bij mij zijn. Waar dan wel!!!

Vervolgens kwam ik bij een psychiater, logopedie, fysiotherapeut, dry needling enz geprobeerd maar niemand begreep wat er echt aan de hand was.

Na veel zoeken op het internet vond ik Nick en ons eerste telefoongesprek zal ik niet gauw vergeten. In ons telefoongesprek vroeg hij al meer dan al die andere bij elkaar en kreeg ik echt het gevoel dat hij wist waar ik last van had.

Wat ik zelf als zeer prettig heb ervaren en nog steeds trouwens is dat Nick niet zomaar begint maar je eerst observeert en een spiegel voorhoud en echt probeert uit te leggen waar het probleem vandaan komt en hoe hij het wil gaan aanpakken. De eerste 2 behandeling hebben we voornamelijk gepraat over het meganisme en wat ik er zelf aan kan doen om het te verhelpen.

Alsik terug kijk op het hele proces dan heb ik gewoon een flinke burn out gehad een heeft zich dat geuit in Globus klachten. Ik mocht Nick niet als laatste strohalm zien maar hij was dit wel voor mij en ik heb hem ook eerlijk gezegd dat zonder hem het jaar 2015 een heel stuk onaangenamer zou zijn geweest.

Ik ben er nog niet maar het is wel echt de goede kant aan het opgaan.

Mvg rob

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring John (38 jaar)

    Na jarenlange spierspanningen in rug schouder en nek, die ik onbewust heb leren negeren, en na ingrijpende gebeurtenissen van de laatste 2 1/2 jaar, zijn de klachten geëscaleerd in vrij hevige spierspanningen, benauwdheid, hyperventilatie en angstaanvallen. Na een bezoek aan de huisarts heb ik een verwijzing naar een psychologe gekregen, wat uiteraard werkte maar de […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Amber (40)

    Al weken liep ik rond met een verkoudheid en griep die maar niet overging. Ik was ook doodmoe maar dacht steeds ‘even bijslapen en dan is alles weer goed’. Maar naarmate de weken verstreken, kreeg ik steeds meer lichamelijke klachten zoals hartkloppingen, pijn in mijn nek, pijn in mijn keel, niet kunnen slapen. Dat was […]

    Lees de gehele ervaring