Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Renée (1986) – Globusklachten

Ik ben bij praktijkProximaal terecht gekomen door de ervaringsverhalen die ik op de site heb gelezen. Niet alle klachten kwamen overeen, maar genoeg om contact op te nemen en eigenlijk kon ik vrij snel terecht.
Daar was ik blij om omdat ik eigenlijk na één behandeling al verschil merkte.
Ik liep al jaren met een aantal globusklachten, ik had vooral een brokgevoel met keelpijn en slijm in mijn keel, maar ook pijn in mijn nek, borst en schouders. Na een heel traject bij de KNO arts en huisarts, werd ik naar huis gestuurd, zonder dat ze de oorzaak wisten of iets voor mij konden betekenen.
Bij Nick bleek al snel dat het door mijn houding komt en binnen een aantal behandelingen was een groot deel van mijn klachten weg. Ik ben mezelf ook bewuster geworden van mijn houdingen en kan het nu (met tips van Nick) ook sneller corrigeren.Naast dat er een groot deel van mijn klachten weg zijn, voel ik me ook beter. Ik heb veel meer energie en minder benauwd. Ik ben erg blij met het resultaat.

 

Renée (1986)

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Willemien (59 jaar)

    Willemien (59 jaar) Anderhalf jaar geleden kwam ik door persoonlijke omstandigheden plotseling in een flinke burn-out terecht. Hierbij viel mijn stem weg en ontstond ook een constant globusgevoel. Dit openbaarde zich door het plotseling wegvallen van mijn stem en een constant globusgevoel. (hyperventilatie, paniek, angst enz) Na het wegvallen van mijn stem ben ik naar een […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Nanda (36 jaar)

    De allereerste migraine aanval die ik me kan herinneren kreeg ik in mijn puberteit, daarvoor had ik regelmatig hoofdpijn. Als kind van een moeder met maandelijks, soms wekelijks migraine waren dit soort klachten de normaalste zaak van de wereld en werd hierdoor geen aandacht geschonken aan mijn eigen hoofdpijn- en migraineklachten, het hoorde erbij. Hierdoor […]

    Lees de gehele ervaring