Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Robert (41 jaar)

Sinds mijn puberteit heb ik last van migraine. Vanuit de huisarts kwam niet veel meer dan gewone pijnstillers en werd de link naar migraine niet gelegd. Pas nadat ik door een verhuizing van huisarts ben gewijzigd werd de diagnose migraine vast gesteld en kreeg ik triptanen voorgeschreven, deze werkten goed en was voor mij een hele opluchting. De migraines werden niet minder maar ik had wel een medicijn die de gevolgen van de migraine draagbaar maakte.

Op een zondagmiddag liep ik bij toeval langs opticien Akkerman en daar zag ik in de vitrine een reclame bord voor een geavanceerde oogmeeting, ik bleef daarbij stil staan omdat ik al een oogdruk meeting wilde laten uitvoeren. Via de website van Akkerman kwam ik de praktijk van Nick tegen, die samenwerkt met deze opticien. Wat mij opviel aan de website van Nick was de duidelijkheid en de link met spierspanning, waar ik zelf veel last van had.

Hierna een afspraak gemaakt voor een intake bij Nick. Het grootste deel van de intake ging over mijn ervaringen, leefstijl en mijn doelstellingen van de behandeling. Waarbij de focus lag op eetgewoonten. Wat Nick mij voorstelde is om ’s ochtends te ontbijten met havermout, sojamelk en fruit en gedurende de dag een groene smoothie te eten. Hierna volgde een fysieke inspectie waarbij Nick snel de pijnpunten waarnam en mij liet voelen waar ze zaten. Wat mij opviel is dat hij binnen no-time de pijnpunten zag die een relatie hebben tot mijn migraine. Na een korte behandeling voelde mijn nek en schouders een stuk losser en kon ik mijn hoofd veel makkelijker en soepeler bewegen.

Ik heb via Nick ook een uitgebreid oog onderzoek gehad bij Opticien Akkerman, waar het voor mij dus allemaal is begonnen, waaruit blijkt dat mijn ogen goed zijn en geen relatie hebben met mijn migraine.

Na het intake gesprek ben ik meteen begonnen met de aanbevelingen van Nick, de weken tussen de intake en de eerste behandeling begon ik mij steeds beter te voelen. De smoothies en het nieuwe ontbijt zorgen er voor dat ik mij veel losser en helderder ging voelen. Ik ben nu op het punt beland waar ik mijn doelstellingen van de behandeling heb bereikt, de migraines zijn onder controle en de dagen van dufheid en zeurende hoofdpijnen zijn voorbij. Als ik nog een migraine heb werken de triptanen een stuk beter dan voor de behandeling, een uur na inname van een triptaan ben ik weer als of ik geen migraine zou hebben, waarbij ik ervoor veel last had van spierpijnen, en maar op 30% kon presteren.

Wat mij aan de behandelingen opvalt is zijn eerlijkheid, realisme, vakkennis en hoe snel hij waarneemt. Daarnaast laat hij je alles zelf waarnemen, en behandelt hij met veel respect. Binnen een klein half jaar zijn mijn doelstellingen bereikt en voel ik mij een ander mens.

Robert (41 jaar)

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Martine (38 jaar)

    Mijn naam is Martine. Al 20 jaar heb ik last van migraine. De laatste paar jaren werd de klachten rondom migraine steeds erger. Vooral wanneer ik menstrueer. Met de hulp van de huisarts heb ik allerlei medicijnen geprobeerd om migraineklachten te voorkomen of te verzachten. Helaas heeft het niet zo veel geholpen. Ook ben ik […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Mieke (47 jaar)

    Al zo’n 30 jaar heb ik last van stevige hoofdpijnen en migraine aanvallen. Natuurlijk zijn er perioden waarin de pijn en aanvallen erger of minder zijn. Invloeden van stress, hormonen e.d. zijn nooit helemaal weg te denken/nemen waardoor het moeilijk is er achter te komen wat nu de voornaamste oorzaak van mijn migraine aanvallen zijn. […]

    Lees de gehele ervaring