Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Thea (68 jaar)

Al jaren ben ik aan het tobben met een blessure/beklemming aan mijn rug/bil,doorstraling naar rechterbeen.

Zoals velen met mij wordt je dan via de huisarts (na maanden pijnstillers te hebben geslikt), doorgestuurd naar de physio. Maar na een paar behandelingen nog geen resultaat.

Toen maar naar Manuele therapie en zelfs Mensendieck. Hielp ook niet. Ten einde raad en via via hoorde ik van Mevrouw Sickens in Den Haag, die gespecialiseerd was in rugpijn e.d.. Heb mij daar ook een keer laten behandelen…. Het gaf even verlichting voor een paar maanden maar dan kwam de pijn weer terug.

Weer kontakt opgenomen met mijn huisarts, maar die wist het ook niet meer. Toen maar doorgestuurd naar het ziekenhuis . Eerst bij de Neuroloog. Een MRI-scan gemaakt, maar er waren geen afwijkingen op te zien.

Toen naar de Orthopeed . Maar ook hij kon niets ernstigs constateren.

Hij adviseerde mij toen maar naar de pijnpoli te gaan. Ik was ten einde raad. Want ik wilde echt niet om de paar maanden aan de pijnbestrijding. Hier was het euvel , naar mijns inziens, niet mee opgelost.

Toen kwam mijn dochter Pamela (lees elders haar verslag van een Hernia) met het idee om kontakt op te nemen met Nick. Wat was ik blij, want na 2 behandelingen was ik weer pijnvrij en kon ik weer goed lopen. Ook al was het een (pijn)bank. Ik had dit er zeker voor over.

De beklemming (piriformis-syndroom, disfunctioneren van de lymphe) was nog niet helemaal weg. Dus de behandeling is nog een aantal keren noodzakelijk geweest .Maar door de (stevige) behandeling van Nick voel ik mij weer een ander mens en kan ik weer goed lopen zonder pijn. Als Nick niet op mijn pad was gekomen had ik nu (voor altijd?) aan de pijnbestrijding gezeten.

Nick wat ben ik blij dat je mij van mijn pijn af hebt geholpen en dat ik beroep op je kan doen als het weer een keer nodig is!!!

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Globusklachten – S, 44 jaar Anoniem vanwege het delen van zeer persoonlijke informatie

    Ik ben eind 2018 bij Nick terecht gekomen in verband met globusklachten. Ik had net een 2 jarige psychotherapie afgesloten en had mentaal best al een proces doorlopen. Toch bleef ik last houden van spanningsklachten. Sterker nog, deze waren gedurende de therapie voor mijn gevoel erger geworden. Deze spanningsklachten uiten zich voornamelijk als globusklachten. Aangezien […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Lenie (58 jaar)

    Hallo ik ben Lenie, ik kom al vele jaren 1x in de 14 dagen bij Nick Houdijk voor een sportmassage. Ik ben met Nick in contact gekomen tijdens een open dag van Living Well. Nick heeft toen een stukje van mijn schouder gemasseerd en dat voelde na een week nog steeds goed aan. Door mijn […]

    Lees de gehele ervaring