Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Lenie (58 jaar)

Hallo ik ben Lenie, ik kom al vele jaren 1x in de 14 dagen bij Nick Houdijk voor een sportmassage. Ik ben met Nick in contact gekomen tijdens een open dag van Living Well.

Nick heeft toen een stukje van mijn schouder gemasseerd en dat voelde na een week nog steeds goed aan.

Door mijn slechte heupen -beide heupen zijn vervangen- heb ik altijd last van mijn schouders, nek, rug enz.
Eigenlijk van mijn hele lijf. Ik heb destijds dan ook besloten, dat het goed voor mij is, om mij regelmatig door Nick te laten masseren.

Nick ziet meestal terwijl wij naar boven lopen al hoe het met mij gaat. De massage wordt altijd afgestemd op mijn klachten. De massage voelt meestal pittig en soms pijnlijk aan. Tijdens de massage vraagt Nick regelmatig aan mij of hij niet te hard of te zacht masseert.

Na de massage voel ik mij een stuk beter. Na een vorige operatie had ik veel last van mijn dieperliggende spier in mijn bil en heup. Nick heeft deze pijnklachten in een paar massages verholpen.

Tot op heden heb ik geen last meer van mijn dieperliggende bilspier. Ik ben hem daar dankbaar voor. Toen ik weer een keer naar mijn orthopeed moest met klachten, hielp Nick mij met het benoemen van de plek van mijn pijn. Door Nick kon ik mijn problemen beter overbrengen op mijn orthopeed.

Daarnaast is het gezellig. Wij kletsen wat af tijdens de massage en hebben plezier.

Nick is deskundig in zijn vak.

Kortom, Nick Houdijk is een goede masseur die naar je klachten luistert en kijkt.

Ik raad iedereen die problemen heeft die verholpen kunnen worden door massage een massage bij Nick Houdijk aan.

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliƫnten.

  • Ervaring Thea (68 jaar)

    Al jaren ben ik aan het tobben met een blessure/beklemming aan mijn rug/bil,doorstraling naar rechterbeen. Zoals velen met mij wordt je dan via de huisarts (na maanden pijnstillers te hebben geslikt), doorgestuurd naar de physio. Maar na een paar behandelingen nog geen resultaat. Toen maar naar Manuele therapie en zelfs Mensendieck. Hielp ook niet. Ten […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring G, vrouw, 45 jaar

    G, (45 jaar) Jarenlang heb ik dagelijks rondgelopen met diverse pijnklachten die volgens mijn manueel therapeut te maken hadden met hypermobiliteit in het onderste gedeelte van de rug. De klachten bestonden uit: hoofdpijn, nekpijn, schouderklachten, rugpijn, ribben en wervels die verschoven, heupklachten, hoge spierspannen, stijfheid van spieren, slaapproblemen en vermoeidheid. Het lukte niet om met […]

    Lees de gehele ervaring