Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Kinderen

De behandeling van kinderen geschiedt altijd in het bijzijn van een ouder/verzorger. Uw kind komt dus niet alleen!

Het belangrijkste verschil met het behandelen van volwassenen is dat er, -zoveel als mogelijk-, met uw kind zelf wordt gecommuniceerd. U als ouder/verzorger bevestigt de waarnemingen van de masseur. Er wordt altijd een functieonderzoek gedaan en een behandelplan opgesteld. Indien noodzakelijk wordt er overleg gepleegd met de huisarts. Er wordt specifiek aandacht besteed aan eetgewoonten, het voedingspatroon, sport en de kwaliteit van slapen.

Klachten die in onze praktijk worden behandeld zijn onder andere groeipijnen, hoofdpijn of migraine-, nek- en rugpijn. Daarnaast kunnen kinderen bij ons terecht met slaapproblemen. Vraagt u zich af of een bepaalde klacht van uw zoon of dochter door ons behandeld kan worden? Neem dan contact met ons op.

Nadat onder begeleiding van een ouder/verzorger wordt vastgesteld wat de mogelijke oorzaak is van de pijnklachten van uw kind, starten de behandelingen. Een vaak gehoorde opmerking is dat er nog nooit een massagebehandeling heeft plaatsgevonden die zo snel tot verbetering heeft geleid.