Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Annie (57 jaar)

Toen ik afgelopen voorjaar 2016 aan beide schouders was geopereerd, had ik al snel in de gaten dat dat niet de oplossing was van al mijn klachten waren. Na een zoektocht op internet, kwam ik op de site van Nick praktijk Proximaal.

De verhalen over globusklachten sloegen in als een bom. Ik heb gelijk een mail gestuurd en werd al snel terug gebeld door een hele vriendelijke, begripvolletherapeut. Nick dus.

De behandeling die ik daar heb gehad, heb ik nog nooit ergens gehad. Bij het intakegesprek had hij vragen aan mij gesteld, die mijn reumatoloog, neuroloog, huisarts, fysiotherapeut, manueeltherapeut osteopaat nog nooit aan mij hadden gesteld. Iemand die echt oprecht geïnteresseerd was over mijn klachten.

De behandeling die Nick geeft is echt heel intens en proffessioneel. Ik heb nu 4 behandelingen gehad en het gaat echt een stuk beter. Mij stem is voor 2/3 mider hees en mijn pijn op de borst is ook een stuk verminderd. Het hoesten en niesen deed pijn en is ook verminderd. Nick heeft mijn hoop gegeven en is ook uitgekomen.
Annie

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Rob (40 jaar)

    Het heeft toch weer langer geduurd om mijn verhaal voor je op te schrijven dan ik had belooft maar ik merkte dat ik het gewoon niet prettig vond om terug te denken aan de klote tijd. Als er mensen zijn die het prettig vinden om met iemand te spreken die een beetje praktijkervaring met het […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Marjolein (33 jaar)

    Ik ben Marjolein moeder van 2 lieve zoons van 7 en 4 jaar. Ruim een jaar geleden ben ik bij Nick terecht gekomen nadat ik hulp had gevraagd bij een psycholoog. De reden dat ik bij de psycholoog kwam was heel divers, maar in grote lijnen kwam het erop neer dat er heel veel gebeurd […]

    Lees de gehele ervaring