Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Annie (57 jaar)

Toen ik afgelopen voorjaar 2016 aan beide schouders was geopereerd, had ik al snel in de gaten dat dat niet de oplossing was van al mijn klachten waren. Na een zoektocht op internet, kwam ik op de site van Nick praktijk Proximaal.

De verhalen over globusklachten sloegen in als een bom. Ik heb gelijk een mail gestuurd en werd al snel terug gebeld door een hele vriendelijke, begripvolletherapeut. Nick dus.

De behandeling die ik daar heb gehad, heb ik nog nooit ergens gehad. Bij het intakegesprek had hij vragen aan mij gesteld, die mijn reumatoloog, neuroloog, huisarts, fysiotherapeut, manueeltherapeut osteopaat nog nooit aan mij hadden gesteld. Iemand die echt oprecht geïnteresseerd was over mijn klachten.

De behandeling die Nick geeft is echt heel intens en proffessioneel. Ik heb nu 4 behandelingen gehad en het gaat echt een stuk beter. Mij stem is voor 2/3 mider hees en mijn pijn op de borst is ook een stuk verminderd. Het hoesten en niesen deed pijn en is ook verminderd. Nick heeft mijn hoop gegeven en is ook uitgekomen.
Annie

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Piet (67 jaar)

    Via een goede kennis kwam ik bij Nick Houdijk terecht. Ik had nogal last van het globusgevoel en die kennis vertelde me dat ze daar iets over had gelezen bij Praktijk Proximaal. Ik dat eens nader bekeken wat er over geschreven werd op de site bij Proximaal en eigenlijk gelijk al besloten om een afspraak […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Jeroen (41)

    Al jarenlang heb ik last van het brokgevoel in de keel en heb regelmatig zuurklachten (opkomend maagzuur) Ik ben hier al meerdere malen voor bij de huisarts geweest. Echter verder dan het voorschrijven van maagbeschermers (omeprazol) kwam het niet. Toen ik de eerste keer in 2014 langdurig dit gevoel had, is het uiteindelijk na een […]

    Lees de gehele ervaring