Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Caroline

Omdat ik frequent intensief sport, laat ik graag mijn spieren regelmatig goed onderhanden nemen door een sportmasseur. Dit doe ik al bijna 15 jaar waarvan de laatste 3 jaar door Nick. Door mijn verhuizing van Twente naar Gouda ben ik bij Nick terecht gekomen.

Vanaf het eerste moment merkte ik dat Nick een zeer professionele, betrokken en kundige masseur is. Tijdens zijn sportmassage behandeling gaat hij nauwgezet aan het werk, luistert goed naar me en neemt daarbij het hele plaatje mee. Hij bekijkt niet alleen mijn sportspieren, maar ook naar mijn houdingspieren en algehele gesteldheid. Daarnaast is hij ook gewoon een erg vriendelijke en gezellige sportmasseur.

Door zijn massages heb ik een beter inzicht gekregen in het effect van intensief sporten op mijn spieren en lichaam. Door de goede vragen die hij stelt, ben ik op het juiste spoor gezet om bepaalde andere klachten aan te kunnen pakken.
De hoge kwaliteit van de massages heb ik nog niet ergens anders kunnen vinden.

Ik ga daarom met veel plezier elke maand bij Nick langs, ik kijk er erg naar uit. Ik voel me na de behandeling zowel mentaal als fysiek weer helemaal opgepept. Een absolute aanrader dus.

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Marino (32 jaar)

    Na een lange, stressvolle periode met altijd stramme spieren, stijve schouders en nek en een onwillig SI gewricht ben ik (na toch maar gestopt te zijn met sporten) via diverse artsen en therapeuten uiteindelijk 3 jaar geleden bij Praktijk Proximaal terecht gekomen. Mede op voordracht van een van deze therapeuten overigens, met als doel om […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Jojanneke (31 jaar)

    In verband met vastzittende spieren via het internet op zoek gegaan naar een sportmasseur/fysiotherapeut. Zo kwam ik terecht bij Nick Houdijk. Nick, een gedreven en enthousiaste beroepsprofessional stemde vanaf moment nummer één op een prettige manier mijn wensen af op hetgeen hij realistisch cq. haalbaar vond. Na een doelgericht funktie onderzoek, (gezien de korte tijd […]

    Lees de gehele ervaring