Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Jojanneke (31 jaar)

In verband met vastzittende spieren via het internet op zoek gegaan naar een sportmasseur/fysiotherapeut. Zo kwam ik terecht bij Nick Houdijk. Nick, een gedreven en enthousiaste beroepsprofessional stemde vanaf moment nummer één op een prettige manier mijn wensen af op hetgeen hij realistisch cq. haalbaar vond.

Na een doelgericht funktie onderzoek, (gezien de korte tijd dat ik in NL was), puur gericht op mijn klachten werd met de behandeling begonnen. Behandeling bestond uit twee afzonderlijke sessies sportmassage. Ben zeer tevreden over de open en directe communicatie die Nick hanteert, zowel voor, tijdens als na de behandeling.

Naast dat Nick mijn vastzittende spieren weer losmaakte probeerde hij ook vast te stellen waarom de spieren vast zijn gaan zitten. Op een prettige en respectvolle wijze kreeg ik tijdens de behandelingen direct te horen wat hij op dat moment constateerde.

Deze twee sessies sportmassage hebben mij letterlijk weer op het juiste been gezet. Ik ben zeer bewust geworden van mijn lichaamshouding;hoe makkelijk het is in oude patronen te vallen en dat het best lastig is een lichaamshouding die je jezelf al lang geleden hebt aangewend te veranderen.

Nick vertaalt zijn medische kennis heel praktisch naar de behandeling/het behandelmoment dat hij op dat moment geeft. Ben zelf para-medicus en nu werkzaam in een ziekenhuis op de antillen -anesthesist- waardoor ik zijn parate medische kennis erg heb gewaardeerd.

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Marino (32 jaar)

    Na een lange, stressvolle periode met altijd stramme spieren, stijve schouders en nek en een onwillig SI gewricht ben ik (na toch maar gestopt te zijn met sporten) via diverse artsen en therapeuten uiteindelijk 3 jaar geleden bij Praktijk Proximaal terecht gekomen. Mede op voordracht van een van deze therapeuten overigens, met als doel om […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Caroline

    Omdat ik frequent intensief sport, laat ik graag mijn spieren regelmatig goed onderhanden nemen door een sportmasseur. Dit doe ik al bijna 15 jaar waarvan de laatste 3 jaar door Nick. Door mijn verhuizing van Twente naar Gouda ben ik bij Nick terecht gekomen. Vanaf het eerste moment merkte ik dat Nick een zeer professionele, […]

    Lees de gehele ervaring