Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Cynthia

Halverwege mijn zwangerschap kreeg ik last van het gebied van onderrugpijn en heupen/bekken. Dit is lastig, maar omdat ik in een winkel werk, maakte dit voor mij het nog pijnlijker. Via mijn vriend ben ik bij Nick Houdijk terecht gekomen.

Vanaf het eerste moment voelde ik mij gelijk om mijn gemak. Zijn manier van communiceren is heel erg prettig!

cynthia1

Al snel tijdens de eerste behandeling bleek ik van top tot teen helemaal vast te zitten. Omdat ik niet anders gewend was, wist ik ook niet beter. Pas tijdens de zwangerschapsmassage voelde ik zelf hoe vast mijn spieren zaten. Hij liet me regelmatig zelf het verschil voelen. Nick vroeg ook tijdens de massage regelmatig hoe het aanvoelde en om feedback. Mede hierdoor krijg je echt het gevoel dat je serieus wordt genomen en dat er echt naar je geluisterd wordt.

Hij masseert intens op de gebieden waar het nodig is en vraagt regelmatig hoe de intensiteit hiervan is.

Al gelijk na een zwangerschapsmassage behandeling voelde ik een enorme verandering, maar ik ervaarde het zeker de ochtend erna. Ik stond enorm fris op en ik voelde me heerlijk! Wow, wat zo’n massage al niet kan doen! Door vaker naar Nick toe te gaan, voel ik me steeds lekkerder. En gedurende de tijd voelde ik mijn klachten ook zeker verminderen. Na mijn zwangerschap ga ik dan ook zeker terug naar Nick voor mijn migrainepijn.

Nick is een persoon die je gelijk op je gemak stelt, waar je alles tegen kunt zeggen en goed mee kunt praten. Hierdoor is het elke keer weer een ‘uitje’ om naar Nick toe te gaan.

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Laura

    Sportmassage tijdens je zwangerschap Voor mijn zwangerschap ging ik op geregelde basis voor een sportmassage naar Praktijk Proximaal. Ook tijdens mijn zwangerschap van mijn zoontje Thies heb ik geregeld zwangerschapsmassages gehad. Hoe ervaar je dit tijdens je zwangerschap? Vòòr mijn zwangerschap droeg de sportmassage bij aan het verminderen van hoofdpijnen die ik geregeld had. Tijdens […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Hanneke (34 jaar)

    In 2007 werd ik zwanger van ons eerste kindje. Tijdens deze zwangerschap had ik last van mijn onderrug en mijn benen. Ik nam namelijk onbewust een zodanige houding aan om het gewicht van mijn buik te compenseren. Mijn man ging destijds, en gaat nog steeds, voor rugklachten naar Nick voor massage en heeft hier de […]

    Lees de gehele ervaring