Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Cynthia

Halverwege mijn zwangerschap kreeg ik last van het gebied van onderrugpijn en heupen/bekken. Dit is lastig, maar omdat ik in een winkel werk, maakte dit voor mij het nog pijnlijker. Via mijn vriend ben ik bij Nick Houdijk terecht gekomen.

Vanaf het eerste moment voelde ik mij gelijk om mijn gemak. Zijn manier van communiceren is heel erg prettig!

cynthia1

Al snel tijdens de eerste behandeling bleek ik van top tot teen helemaal vast te zitten. Omdat ik niet anders gewend was, wist ik ook niet beter. Pas tijdens de zwangerschapsmassage voelde ik zelf hoe vast mijn spieren zaten. Hij liet me regelmatig zelf het verschil voelen. Nick vroeg ook tijdens de massage regelmatig hoe het aanvoelde en om feedback. Mede hierdoor krijg je echt het gevoel dat je serieus wordt genomen en dat er echt naar je geluisterd wordt.

Hij masseert intens op de gebieden waar het nodig is en vraagt regelmatig hoe de intensiteit hiervan is.

Al gelijk na een zwangerschapsmassage behandeling voelde ik een enorme verandering, maar ik ervaarde het zeker de ochtend erna. Ik stond enorm fris op en ik voelde me heerlijk! Wow, wat zo’n massage al niet kan doen! Door vaker naar Nick toe te gaan, voel ik me steeds lekkerder. En gedurende de tijd voelde ik mijn klachten ook zeker verminderen. Na mijn zwangerschap ga ik dan ook zeker terug naar Nick voor mijn migrainepijn.

Nick is een persoon die je gelijk op je gemak stelt, waar je alles tegen kunt zeggen en goed mee kunt praten. Hierdoor is het elke keer weer een ‘uitje’ om naar Nick toe te gaan.

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Willemijn

    Al zo’n acht jaar heb ik last van dagelijkse hoofdpijn, onderzoeken in het ziekenhuis kwamen elke keer op niks uit. Een paar jaar geleden werd de hoofdpijn steeds heftiger. Opnieuw ging ik naar de huisarts en die gaf toen aan dat het hoogstwaarschijnlijk spanningshoofdpijn was. Doordat de spieren in mijn nek en schouders zo verstijfd […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Elisabeth (30 jaar)

    Wat ben ik blij en dankbaar met de zwangerschapsmassage van Nick! Al heel vroeg in de zwangerschap kreeg ik last van rugpijn in mijn onderrug en pijn in mijn billen. Omdat ik een holle rug van mezelf heb en ik erg snel groeide tijdens de eerste maanden van de zwangerschap, werd mijn rug flink belast. […]

    Lees de gehele ervaring