Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Diana (35 jaar)

Hallo, ik ben Diana en inmiddels bijna een jaar in behandeling bij Nick Houdijk.

De eerste keer toen ik bij Nick kwam, had ik bijna dagelijks last van hevige hoofdpijn. Welke soort hoofdpijn dit was wist ik niet. Wel wist ik dat ik naast deze dagelijkse hoofdpijn een paar keer per maand geveld werd door migraine. Deze migraine is na mijn puberteit gekomen en de afgelopen jaren alleen maar in heftigheid en frequentie toegenomen.

Wat mij direct op viel bij Nick is zijn manier van vragen stellen en het observeren van bijvoorbeeld mijn houding. Echter wat mij het meest verbaasde was dat hij aan mijn lijf zag waar ik hoofdpijn had. Door de jaren heen heb ik de nodige pogingen gedaan om van mijn hoofdpijn af te komen en ben bij diverse mensen geweest (fysio, accupunctuur, chiropractor etc.) maar geen van hen vroeg zo en observeerde zoals Nick. Bovendien zijn de massages van Nick dieper dan ik gewend was en hebben ze meer effect.

Nick heeft mij gedurende de behandelingen geleerd naar de signalen van mijn lijf te luisteren. Door dit vroegtijdig te herkennen  kan ik eerder gepaste medicatie gebruiken en eventueel pas op de plaats maken om migraine te voorkomen. Tevens heeft Nick uitgelegd wat de werking van welk medicijn is waardoor ik nu weet wanneer ik welke medicatie bij welke pijn moet gebruiken.

Door regelmatig naar Nick te gaan en zijn adviezen in acht te nemen gaan er nu soms weken en onlangs zelf maanden voorbij zonder hoofdpijn. Dit is een hele nieuwe ervaring voor mij waar ik Nick dankbaar voor ben en zelf super blij van word.

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Tamara (40 jaar)

    Migraine heeft een sterke stempel gedrukt op mijn jeugd. Ik heb veel geprobeerd om er vanaf te komen. Als kind ben ik geregeld bij de huisarts geweest, vanwege jonge leeftijd heb ik in die tijd geen medicatie geslikt. Gewone pijnstillers helpen niet bij migraine. Op latere leeftijd heb ik op advies van de huisarts het […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Brenda (35 jaar)

    Sinds mijn kindertijd (9 jaar) heb ik al veelvuldig last van migraine en spierspanningshoofdpijn. De frequentie en ernst verschild en lijkt in periodes te verlopen. Door de jaren heen heb ik veel medicatie en behandelingen geprobeerd. Zowel preventieve medicatie voor de spierspanning en de migraine als slecht aanvalgericht en zware pijnstilling. Ik heb in veel […]

    Lees de gehele ervaring