Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring G, vrouw, 45 jaar

G, (45 jaar)

Jarenlang heb ik dagelijks rondgelopen met diverse pijnklachten die volgens mijn manueel therapeut te maken hadden met hypermobiliteit in het onderste gedeelte van de rug.

De klachten bestonden uit: hoofdpijn, nekpijn, schouderklachten, rugpijn, ribben en wervels die verschoven, heupklachten, hoge spierspannen, stijfheid van spieren, slaapproblemen en vermoeidheid. Het lukte niet om met hulp van de behandelingen van de manueel therapeut de klachten te verminderen. Integendeel; steeds vaker moest ik behandeld worden en de klachten leken zich steeds meer uit te breiden in mijn lichaam.

Mijn manueel therapeut besloot mij daarom door te verwijzen naar Nick. Dit bleek een uitstekende beslissing te zijn geweest.

De intake was uitgebreid en grondig. Nick is een uitstekende luisteraar en observant. Nick wist al snel diverse oorzaken te doorgronden. Gebeurtenissen uit het verleden (o.a. 2x burn-out), verkeerde houding, negeren/niet opmerken van signalen van mijn lichaam en dergelijke hadden hun invloed op mijn klachten.

Elke bezoek begint met een informerend gesprek en een grondige observatie van lichaam en geest. Nick vraagt altijd toestemming voor observatie en om je lichaam aan te raken op de pijnlijke plekken/behandelplekken. Voorafgaand aan elke behandeling bespreekt Nick met mij wat hem voor de desbetreffende sessie verstandig lijkt om te doen.

Tijdens de behandeling checkt Nick regelmatig hoe de behandeling verloopt en of het gewenste effect behaald wordt. Door de juiste vragen te stellen, bereikt hij ermee, dat ik meer en meer bewust word van de signalen van mijn lichaam en om deze serieus te nemen. Nick  blijft je goed in de gaten houden en merkt de kleinste veranderingen op.

Nick geeft veel uitleg over de werking van het lichaam en geeft waardevolle tips qua houding, oefeningen en dergelijke. Ook vraagt Nick aan het einde van de behandeling welke veranderingen ik opmerk in vergelijk met de beginsituatie van de sessie. De bewustwording hiervan is voor mij erg goed.

De behandelingen werpen inmiddels zijn vruchten af. Mijn houding is enorm verbeterd, de pijnklachten zijn verminderd en inmiddels is de behandelfrequentie afgenomen.

Ik kijk altijd uit naar een behandeling. Ik kom er niet alleen als herboren vandaan, maar ook de humor😊, de fijne gesprekken en zijn professionaliteit dragen hier aan bij!

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Tamara (40 jaar)

    Migraine heeft een sterke stempel gedrukt op mijn jeugd. Ik heb veel geprobeerd om er vanaf te komen. Als kind ben ik geregeld bij de huisarts geweest, vanwege jonge leeftijd heb ik in die tijd geen medicatie geslikt. Gewone pijnstillers helpen niet bij migraine. Op latere leeftijd heb ik op advies van de huisarts het […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Rob (40 jaar)

    Het heeft toch weer langer geduurd om mijn verhaal voor je op te schrijven dan ik had belooft maar ik merkte dat ik het gewoon niet prettig vond om terug te denken aan de klote tijd. Als er mensen zijn die het prettig vinden om met iemand te spreken die een beetje praktijkervaring met het […]

    Lees de gehele ervaring