Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Laura

Sportmassage tijdens je zwangerschap

Voor mijn zwangerschap ging ik op geregelde basis voor een sportmassage naar Praktijk Proximaal. Ook tijdens mijn zwangerschap van mijn zoontje Thies heb ik geregeld zwangerschapsmassages gehad.

Hoe ervaar je dit tijdens je zwangerschap?

Vòòr mijn zwangerschap droeg de sportmassage bij aan het verminderen van hoofdpijnen die ik geregeld had. Tijdens mijn zwangerschap zorgde de behandelingen er vooral voor dat mijn spieren soepel en ontspannen bleven. Tijdens een zwangerschap verandert je lichaam en de zwangerschapsmassage zorgde ervoor dat ik mij bewust was van deze veranderingen, dit ook doordat er tijdens de behandeling goed werd toegelicht wat de behandeling deed en wat het verschil was met de “normale” behandeling.

Mede door dit bewustzijn heb ik naar mijn mening een relaxte zwangerschap doorgemaakt.

Sportmassage tijdens je zwangerschap is natuurlijk wel even iets anders dan zonder bolle buik. De intensiteit van de zwangerschapsmassage is anders dan een normale sportmassage. De behandeling tijdens mijn zwangerschap richtte zich bij mij meer op het ontspannen van de spieren. Nu ik bevallen ben kijk ik met een plezierige blik terug op de behandelingen.

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Cynthia

    Halverwege mijn zwangerschap kreeg ik last van het gebied van onderrugpijn en heupen/bekken. Dit is lastig, maar omdat ik in een winkel werk, maakte dit voor mij het nog pijnlijker. Via mijn vriend ben ik bij Nick Houdijk terecht gekomen. Vanaf het eerste moment voelde ik mij gelijk om mijn gemak. Zijn manier van communiceren […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Willemijn

    Al zo’n acht jaar heb ik last van dagelijkse hoofdpijn, onderzoeken in het ziekenhuis kwamen elke keer op niks uit. Een paar jaar geleden werd de hoofdpijn steeds heftiger. Opnieuw ging ik naar de huisarts en die gaf toen aan dat het hoogstwaarschijnlijk spanningshoofdpijn was. Doordat de spieren in mijn nek en schouders zo verstijfd […]

    Lees de gehele ervaring