Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Laura

Sportmassage tijdens je zwangerschap

Voor mijn zwangerschap ging ik op geregelde basis voor een sportmassage naar Praktijk Proximaal. Ook tijdens mijn zwangerschap van mijn zoontje Thies heb ik geregeld zwangerschapsmassages gehad.

Hoe ervaar je dit tijdens je zwangerschap?

Vòòr mijn zwangerschap droeg de sportmassage bij aan het verminderen van hoofdpijnen die ik geregeld had. Tijdens mijn zwangerschap zorgde de behandelingen er vooral voor dat mijn spieren soepel en ontspannen bleven. Tijdens een zwangerschap verandert je lichaam en de zwangerschapsmassage zorgde ervoor dat ik mij bewust was van deze veranderingen, dit ook doordat er tijdens de behandeling goed werd toegelicht wat de behandeling deed en wat het verschil was met de “normale” behandeling.

Mede door dit bewustzijn heb ik naar mijn mening een relaxte zwangerschap doorgemaakt.

Sportmassage tijdens je zwangerschap is natuurlijk wel even iets anders dan zonder bolle buik. De intensiteit van de zwangerschapsmassage is anders dan een normale sportmassage. De behandeling tijdens mijn zwangerschap richtte zich bij mij meer op het ontspannen van de spieren. Nu ik bevallen ben kijk ik met een plezierige blik terug op de behandelingen.

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Elisabeth (30 jaar)

    Wat ben ik blij en dankbaar met de zwangerschapsmassage van Nick! Al heel vroeg in de zwangerschap kreeg ik last van rugpijn in mijn onderrug en pijn in mijn billen. Omdat ik een holle rug van mezelf heb en ik erg snel groeide tijdens de eerste maanden van de zwangerschap, werd mijn rug flink belast. […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Hanneke (34 jaar)

    In 2007 werd ik zwanger van ons eerste kindje. Tijdens deze zwangerschap had ik last van mijn onderrug en mijn benen. Ik nam namelijk onbewust een zodanige houding aan om het gewicht van mijn buik te compenseren. Mijn man ging destijds, en gaat nog steeds, voor rugklachten naar Nick voor massage en heeft hier de […]

    Lees de gehele ervaring