Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Marjolein (33 jaar)

Ik ben Marjolein moeder van 2 lieve zoons van 7 en 4 jaar.
Ruim een jaar geleden ben ik bij Nick terecht gekomen nadat ik hulp had gevraagd bij een psycholoog. De reden dat ik bij de psycholoog kwam was heel divers, maar in grote lijnen kwam het erop neer dat er heel veel gebeurd was in de afgelopen 4 jaar wat met mijn gezin te maken had. Doordat ik mezelf eigenlijk altijd op de laatste plek zet en mijn gezin voorop cijferde ik mezelf weg en ging als maar door om er voor andere te zijn. Mijn eigen verdriet en boosheid kreeg geen kans om eruit te komen. Dit omdat ik mezelf niet belangrijk genoeg vond.
2 maanden nadat ik bij de psycholoog kwam merkte ik op tijdens het douchen dat mijn armen zo zwaar voelde dat ik mijn haar niet goed kon uitspoelen. Dit deed mij besluiten contact op te nemen met Nick. (Ik slikte in die tijd dagelijks ibuprofen)

Tijdens de intake observeerde hij me goed en vroeg hij mij wat mijn klachten waren. Ik gaf aan dat ik nek en schouder klachten had maar geen pijn ervaarden.
Na het gesprek en mijn verhaal kon de behandeling beginnen. Ik weet nog goed dat hij op een gegeven moment vroeg of het geen pijn deed, waarop ik antwoorde dat ik het wel voelde maar geen pijn had. Hij gaf aan dat mijn pijngrens echt heel erg hoog was!
Na afloop maakte we een vervolgafspraak want die had ik zeker nodig. Omdat de vakantie er tussen zat, zou ik na 3 weken terug komen. Wel moest ik beloven geen pijnstillers meer te slikken zodat ik de pijn weer zou ervaren en dus ook mijn grensen weer kon aangeven.

Ik deed wat hij had gevraagd, heel af en toe nam ik nog wel een pijnstiller. Want na een week begon bij mij het gevoel weer te komen ook ervaarde ik weer pijn. Zoals mijn psycholoog aangaf had ik mijn pijn uitgeschakeld om het niet te hoeven voelen en ik de zorg die thuis nodig was te kunnen geven. Die pijn die ik uiteindelijk weer voelde was zo hevig dat ik blij was dat ik weer naar Nick kon. Het was overigens ook een heftige confrontatie dat ik mezelf had verwaarloosd!

Maar met de juiste behandelingen van Nick en mijn psycholoog maakte ik grote sprongen. Nick luisterde naar hoe het met mij persoonlijk ging, ook zag hij het al gauw aan mijn houding! Ik had veel spanning en verzuringen in mijn lichaam maar na ruim een half jaar gaat het weer goed met me en ga ik het weer zonder Nick proberen.
Nick behandeld je op een prettige manier en ook al observeerde ik zelf altijd heel veel in zijn praktijk, ik kon me altijd goed ontspannen. Nick geeft veel advies en geeft je ook oefeningen mee als dat nodig is.

Ik kan Nick bij iedereen aanraden wat de reden ook is dat je bij hem komt. Niemand is hetzelfde en zo behandeld hij je ook!

Nogmaals badankt Nick!

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring G, vrouw, 45 jaar

    G, (45 jaar) Jarenlang heb ik dagelijks rondgelopen met diverse pijnklachten die volgens mijn manueel therapeut te maken hadden met hypermobiliteit in het onderste gedeelte van de rug. De klachten bestonden uit: hoofdpijn, nekpijn, schouderklachten, rugpijn, ribben en wervels die verschoven, heupklachten, hoge spierspannen, stijfheid van spieren, slaapproblemen en vermoeidheid. Het lukte niet om met […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Renée (1986) – Globusklachten

    Ik ben bij praktijkProximaal terecht gekomen door de ervaringsverhalen die ik op de site heb gelezen. Niet alle klachten kwamen overeen, maar genoeg om contact op te nemen en eigenlijk kon ik vrij snel terecht. Daar was ik blij om omdat ik eigenlijk na één behandeling al verschil merkte. Ik liep al jaren met een […]

    Lees de gehele ervaring