Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Nanette (19 jaar)

Hoi Nick!

Het heeft even op zich laten wachten maar bij deze het stukje voor je site:

Ik ben een meisje van 19, ik heb altijd veel gesport en ook altijd last gehad van blessures en kwaaltjes. Ik kamp nu al een zeer lange tijd met rug, schouder en nekklachten en heb daarvoor al enorm veel fysiotherapeuten, chiropractoren etc. bezocht. Daar werd logischerwijs bij elke behandelaar als eerst gevraagd waar ik voorheen nog meer last van heb gehad en vervolgens werd de behandeling vrijwel altijd daarop gebaseerd.

Ik heb veel behandelaars aan mijn lichaam gelaten, bij de een voelde dat prettiger dan bij de ander, en ik heb samen met hun veel behandelmethodes uitgeprobeerd. Ik had tot een tijdje terug nog steeds geen flauw idee waar mijn klachten nou vandaan kwamen en wat de behandelmethodes voor effect zouden moeten hebben, want het effect bleef uit. Hier zijn heel wat jaren en heel wat euro’s overheen gegaan.

Inmiddels ben ik onder behandeling bij Nick Houdijk, hij pakt het anders aan. Hij vroeg allereerst wat ik van hem verwachtte, daarop kreeg hij de vraag: Waar komen de klachten vandaan? En vervolgens natuurlijk: Wat kunnen we ertegen doen?

Nick ging hier heel serieus mee aan de slag en dat voelde direct bij de eerste kennismaking al heel erg prettig. Hij vraagt me ook veel over wat ik van de sportmassage behandeling vind, hoe het aanvoelt, hoe mijn eetpatroon en beweegpatroon is etcetera. Ook legt hij me veel dingen uit waardoor ik eindelijk ook een beetje inzicht kreeg in wat de vorige fysiotherapeuten probeerden te bereiken met hun behandelingen. Zo heb ik spieroefeningen gehad, ademhalingsoefeningen, dure spierscans, ik ben gemasseerd, gekraakt en noem maar op. Maar nooit heb ik geweten wat de oorzaak van mijn klachten zijn en wat het doel van de desbetreffende behandelingen was en dat weet ik door Nick nu wel.

Inmiddels zien Nick en ik elke behandeling wat vooruitgang en dat is fijn! Omdat we er samen hard aan werken om mijn klachten te verminderen of zelfs op te lossen. Ik vind het fijn samenwerken met Nick en heb er alle vertrouwen in dat we samen deze doelstelling gaan bereiken.

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliƫnten.

  • Ervaring Saskia (39 jaar)

    Ik ben Saskia, ik ben 39 jaar. Ik loop al 3 jaar met schouder/nek klachten. Verder heb ik sinds een klein jaar last van obstipatie. Nu heb ik het prikkelbaar darm syndroom maar dit begon plotseling dus heb ik een aantal darmonderzoeken gehad om uit te sluiten dat het niks ernstigs was. Dit omdat er […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring G, vrouw, 45 jaar

    G, (45 jaar) Jarenlang heb ik dagelijks rondgelopen met diverse pijnklachten die volgens mijn manueel therapeut te maken hadden met hypermobiliteit in het onderste gedeelte van de rug. De klachten bestonden uit: hoofdpijn, nekpijn, schouderklachten, rugpijn, ribben en wervels die verschoven, heupklachten, hoge spierspannen, stijfheid van spieren, slaapproblemen en vermoeidheid. Het lukte niet om met […]

    Lees de gehele ervaring