Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Piet (67 jaar)

Via een goede kennis kwam ik bij Nick Houdijk terecht. Ik had nogal last van het globusgevoel en die kennis vertelde me dat ze daar iets over had gelezen bij Praktijk Proximaal. Ik dat eens nader bekeken wat er over geschreven werd op de site bij Proximaal en eigenlijk gelijk al besloten om een afspraak te maken.

Nick onderwierp me aan een gedegen lichamelijk onderzoek, en het welbekend oog van de meester, is hier absoluut van toepassing.
Nick legde me ook alles in begrijpelijk taal uit wat de behandelingen gingen inhouden.

Van het een kwam het ander, en opeens , na een klein proefje kwam Nick er achter dat ik te weinig vocht had, dus te weinig dronk. En of toeval bestaat, ik zat thuis eens op internet en mijn blik viel op een boek met de titel: Water het beste medicijn.
Natuurlijk bestelde ik dat boek, want mijn interesse naar (meer) water was al geboren, dus daar wilde ik natuurlijk wel meer van weten.

Kortom , het was voor mij een cadeautje dat ik dat boek ben tegengekomen. Ik drink nu minimaal 2 ltr per dag en voel me er wel bij. Ondertussen doorliep ik een aantal behandelingen bij Nick en door allerlei massagetechnieken en de kundigheid van Nick ben ik van mij globusgevoel af. Tevens heeft hij de talrijke verzuringen in mijn spieren behandeld en lichaamshouding aangeleerd.

Heerlijk bijna herboren ga ik weer met vreugde verder.
Nick bedankt man.

 

Piet (67 jaar)

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Saskia (44 jaar)

    Nick is een vakman pur sang, die er genoegen in schept goed werk af te leveren. Sinds enkele jaren ben ik een ‘vaste klant’ bij Nick. Hij behandelt mij voornamelijk voor nek- en schouderklachten (ik zit hele dag achter de computer), maar eigenlijk doet hij veel meer dan dat. Nick kijkt namelijk verder dan alleen […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Jeroen (41)

    Al jarenlang heb ik last van het brokgevoel in de keel en heb regelmatig zuurklachten (opkomend maagzuur) Ik ben hier al meerdere malen voor bij de huisarts geweest. Echter verder dan het voorschrijven van maagbeschermers (omeprazol) kwam het niet. Toen ik de eerste keer in 2014 langdurig dit gevoel had, is het uiteindelijk na een […]

    Lees de gehele ervaring