Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Piet (67 jaar)

Via een goede kennis kwam ik bij Nick Houdijk terecht. Ik had nogal last van het globusgevoel en die kennis vertelde me dat ze daar iets over had gelezen bij Praktijk Proximaal. Ik dat eens nader bekeken wat er over geschreven werd op de site bij Proximaal en eigenlijk gelijk al besloten om een afspraak te maken.

Nick onderwierp me aan een gedegen lichamelijk onderzoek, en het welbekend oog van de meester, is hier absoluut van toepassing.
Nick legde me ook alles in begrijpelijk taal uit wat de behandelingen gingen inhouden.

Van het een kwam het ander, en opeens , na een klein proefje kwam Nick er achter dat ik te weinig vocht had, dus te weinig dronk. En of toeval bestaat, ik zat thuis eens op internet en mijn blik viel op een boek met de titel: Water het beste medicijn.
Natuurlijk bestelde ik dat boek, want mijn interesse naar (meer) water was al geboren, dus daar wilde ik natuurlijk wel meer van weten.

Kortom , het was voor mij een cadeautje dat ik dat boek ben tegengekomen. Ik drink nu minimaal 2 ltr per dag en voel me er wel bij. Ondertussen doorliep ik een aantal behandelingen bij Nick en door allerlei massagetechnieken en de kundigheid van Nick ben ik van mij globusgevoel af. Tevens heeft hij de talrijke verzuringen in mijn spieren behandeld en lichaamshouding aangeleerd.

Heerlijk bijna herboren ga ik weer met vreugde verder.
Nick bedankt man.

 

Piet (67 jaar)

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Willemien (59 jaar)

    Willemien (59 jaar) Anderhalf jaar geleden kwam ik door persoonlijke omstandigheden plotseling in een flinke burn-out terecht. Hierbij viel mijn stem weg en ontstond ook een constant globusgevoel. Dit openbaarde zich door het plotseling wegvallen van mijn stem en een constant globusgevoel. (hyperventilatie, paniek, angst enz) Na het wegvallen van mijn stem ben ik naar een […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaringsverhaal Globusklachten – Ellen (61 jaar)

    Na een verkeersongeluk bleef ik naast een frozen shoulder, maanden last houden van een globusgevoel. Ik heb hiervoor verschillende onderzoeken in het ziekenhuis gehad, waar gelukkig niets ernstigs naar boven kwam, maar ik bleef echter last houden van het globusgevoel, een brok in de keelgevoel. Na 1 deskundige behandeling bij Nick was ik van het […]

    Lees de gehele ervaring