Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Renee 29

Ik ben bij praktijkProximaal terecht gekomen door de ervaringsverhalen die ik op de site heb gelezen omdat ik last had van ernstige globusklachten. Niet alle klachten kwamen overeen, maar genoeg om contact op te nemen en eigenlijk kon ik vrij snel terecht.
Daar was ik blij om omdat ik eigenlijk na één behandeling al verschil merkte.
Ik liep al jaren met een aantal klachten, ik had vooral keelpijn en slijm in mijn keel, maar ook pijn in mijn nek en schouders. Na een heel traject bij de KNO arts en huisarts, werd ik naar huis gestuurd, zonder dat ze de oorzaak wisten of iets voor mij konden betekenen.

Bij Nick bleek al snel dat het door mijn houding komt en binnen een aantal behandelingen was een groot deel van mijn klachten weg. Ik ben mezelf ook bewuster geworden van mijn houdingen en kan het nu (met tips van Nick) ook sneller corrigeren. Naast dat er een groot deel van mijn klachten weg zijn, voel ik me ook beter. Ik heb veel meer energie en minder benauwd. Ik ben erg blij met het resultaat.

Renee (29)

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Nanda (36 jaar)

    De allereerste migraine aanval die ik me kan herinneren kreeg ik in mijn puberteit, daarvoor had ik regelmatig hoofdpijn. Als kind van een moeder met maandelijks, soms wekelijks migraine waren dit soort klachten de normaalste zaak van de wereld en werd hierdoor geen aandacht geschonken aan mijn eigen hoofdpijn- en migraineklachten, het hoorde erbij. Hierdoor […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Marjolein (33 jaar)

    Ik ben Marjolein moeder van 2 lieve zoons van 7 en 4 jaar. Ruim een jaar geleden ben ik bij Nick terecht gekomen nadat ik hulp had gevraagd bij een psycholoog. De reden dat ik bij de psycholoog kwam was heel divers, maar in grote lijnen kwam het erop neer dat er heel veel gebeurd […]

    Lees de gehele ervaring