Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Renee 29

Ik ben bij praktijkProximaal terecht gekomen door de ervaringsverhalen die ik op de site heb gelezen omdat ik last had van ernstige globusklachten. Niet alle klachten kwamen overeen, maar genoeg om contact op te nemen en eigenlijk kon ik vrij snel terecht.
Daar was ik blij om omdat ik eigenlijk na één behandeling al verschil merkte.
Ik liep al jaren met een aantal klachten, ik had vooral keelpijn en slijm in mijn keel, maar ook pijn in mijn nek en schouders. Na een heel traject bij de KNO arts en huisarts, werd ik naar huis gestuurd, zonder dat ze de oorzaak wisten of iets voor mij konden betekenen.

Bij Nick bleek al snel dat het door mijn houding komt en binnen een aantal behandelingen was een groot deel van mijn klachten weg. Ik ben mezelf ook bewuster geworden van mijn houdingen en kan het nu (met tips van Nick) ook sneller corrigeren. Naast dat er een groot deel van mijn klachten weg zijn, voel ik me ook beter. Ik heb veel meer energie en minder benauwd. Ik ben erg blij met het resultaat.

Renee (29)

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring kaakklemklachten Marcella (57)

      Ik kwam bij Nick vanwege kaak-klachten. Tien jaar geleden blokkeerde mijn kaak voor de eerste keer bij het afbijten van een appel, de discus van het kaakgewricht was naar voren geschoven. Ik kon mijn mond daardoor bijna niet openen en niet kauwen. Dit was het begin van een traject wat zich zes jaar later […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Karin (47 jaar)

    Hallo, ik ben Karin en voor mij is Nick de reddende engel geweest. Ik zal uitleggen waarom. Zolang ik mij kan heugen heb ik last van mijn nek en schouders. Na jaren last begon deze pijn zich uit te breiden naar mijn borst en keel. Daar ik een vrij hoge pijngrens heb en een meester […]

    Lees de gehele ervaring