Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Saskia (39 jaar)

Ik ben Saskia, ik ben 39 jaar. Ik loop al 3 jaar met schouder/nek klachten. Verder heb ik sinds een klein jaar last van obstipatie. Nu heb ik het prikkelbaar darm syndroom maar dit begon plotseling dus heb ik een aantal darmonderzoeken gehad om uit te sluiten dat het niks ernstigs was. Dit omdat er veel darmkanker in de familie voorkomt. Gelukkig was dit niet het geval.

Voor mijn schouder/nek heb ik bij 3 verschillende fysiotherapeuten, een chiropractor, een neuroloog en een orthopeed gelopen. Er zijn verschillende foto’s, scan’s en onderzoeken gedaan maar er was geen oorzaak te vinden voor mijn klachten. Mijn behandelingen bestonden uit: heel veel verschillende oefeningen doen, lasertherapie, hormooninjecties, uit elkaar getrokken worden enz  maar ook dit gaf geen verlichting van mijn klachten. Bij de een zat het in mijn nek, de ander zei het is een slijmbeursontsteking, dan zat het weer in mijn rug. Ik zag door de bomen het bos niet meer.

Toen ben ik eindelijk door een vriendin bij Nick Houdijk terecht gekomen. Ik wist niet wat me overkwam.

Eindelijk iemand die naar heel mijn persoon keek, die bij het intake gesprek al zag dat ik heel de tijd met mijn schouders omhoog getrokken zit en dat ik daardoor regelmatig hoofdpijn had. Toen hij mij ging observeren zag hij dat ik een hele hoge spierspanning had in al mijn spieren van nek, rug, schouders, borst en buik. Hij ging masseren, dit hadden al die andere nog nooit gedaan. De eerste paar keren had ik het gevoel dat ik helemaal bont en blauw was maar het was niet te geloven…..ik voelde mijn spieren losser worden en de hoofdpijn en de pijn in mijn schouder verdween langzaam. Maar het aller fijnste was dat ik zonder medicatie naar de toilet kon.

Verder gaf hij tips over mijn voeding en dat ik heel veel water moest drinken. Hij adviseerde havermout, heb ik een paar keer geprobeerd maar sorry Nick dit is de enige tip waar ik me niet aan ga houden.

Nick is super kundig, hij observeert heel goed (kan niet verbergen als het pijn doet, wat ik wel vaak probeer..), hij is super discreet en hygiënisch. Ik kan iedereen Nick aanraden!! Ik ben hem dankbaar dat hij naar mijn klachten heeft geluisterd, goed naar mij als persoon heeft gekeken en mij goede adviezen heeft gegeven. Ik ben er nog niet, maar eindelijk sinds 3 jaar ga ik met sprongen vooruit!!

Ervaring Sylvia (39 jaar)

 

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Eveline -schouderklachten

    Na een aanrijding op het fietspad door een brommer viel ik half december op mijn linkerarm. Arm was niet uit de kom maar bleef pijnlijk en kon niet goed omhoog na een paar maanden. Nick zag de oorzaak; een geroteerde bovenste rib. Met veel deskundigheid heeft hij,  onder meer middels bindweefselmassage, de rib in de juiste […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring behandeling middenrif/ademhalingsklachten – Peter (53)

    Ik ben in juli 2019 geopereerd aan een ernstig lekkende (mitralis)hartklep. Deze is bij een sportkeuring ontdekt. Ik had hiervan geen klachten. Voor de operatie was ik een bijzonder sportieve recreant: zwemmen, fietsen en vooral hardlopen op een bovengemiddeld niveau. Vanaf dag 1 na de operatie klaagde ik over een zeer beperkte ademhaling en gevoel […]

    Lees de gehele ervaring