Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaringsverhaal Globusklachten Wendeline (66 jaar)

 

Graag wil ik mijn ervaring delen met Praktijk Proximaal van Nick Houdijk.

 

De reden dat ik in contact met hem gekomen ben is omdat ik vage klachten had. Speekselvorming aan de zijkant van mijn mond, lichte slikklachten, matheid en duizeligheid waren daar enkele van. Na een bezoek aan de huisarts kreeg ik de diagnose dat ik Globusklachten had en me meer moest ontspannen. Dat lukte wat moeilijk na het verliezen van mijn baan tijdens Corona en een peesplaatontsteking aan mijn voet. Maar tijdens een coronabesmetting kon ik midden in de nacht niet meer slikken, heel beangstigend voor mij.

Het was zo erg dat ik een nacht in het ziekenhuis heb doorgebracht maar er was niets te vinden wat Corona gerelateerd was. Bij thuiskomst heb ik actie ondernomen en kwam ik via het woord Globusklachten online al vrij snel op de site van Proximaal terecht. Na het sturen van een formulier met mijn klachten werd er snel contact met me opgenomen door Nick en kon ik vrij snel (voor mijn gevoel) terecht bij hem.

 

En ja, daar was resultaat voor me te behalen want mijn houding was niet al te best; vooral de stand van mijn schouders, die naar voren en scheef stonden. Al na twee behandelingen voelde ik ruimte komen bij het ademen en vooral het lopen werd veel beter; krachtiger en opener. Naast de behandelingen was het kwijt kunnen van mijn verhaal en het aanhoren ervan zonder te oordelen heel fijn.

De wijze “lessen” die ik mee kreeg heb ik na iedere behandeling opgeschreven om telkens terug te lezen. Het allermooiste van deze behandelingen voor mij is het weten hoe ik de rust in mijn lijf snel terug kan krijgen.

Door de energie die ik heb gekregen in de hele fijne communicatie met Nick, ben ik nu begonnen om een kookboek te schrijven.

 

Dank voor alles Nick.

 

Wendeline (66 jaar)

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Piet (67 jaar)

    Via een goede kennis kwam ik bij Nick Houdijk terecht. Ik had nogal last van het globusgevoel en die kennis vertelde me dat ze daar iets over had gelezen bij Praktijk Proximaal. Ik dat eens nader bekeken wat er over geschreven werd op de site bij Proximaal en eigenlijk gelijk al besloten om een afspraak […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Globusklachten Arthur (54)

    Beste Nick, Onderstaand mijn ervaringsverhaal met jou. Jarenlang liep ik diverse met fysieke klachten (die periodiek opspeelde) ziekenhuis in en uit. Deze klachten betroffen o.a.: Pijn op / in de borststreek Tintelende handen en armen Veel spierkrampen en spierpijnen Oprispingen Nachtelijke zweetaanvallen N.a.v. van deze klachten bijna artsen en deskundige gehad zoals neurologen, cardiologen en […]

    Lees de gehele ervaring