Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Ervaring Tamara (40 jaar)

Migraine heeft een sterke stempel gedrukt op mijn jeugd. Ik heb veel geprobeerd om er vanaf te komen. Als kind ben ik geregeld bij de huisarts geweest, vanwege jonge leeftijd heb ik in die tijd geen medicatie geslikt.

Gewone pijnstillers helpen niet bij migraine. Op latere leeftijd heb ik op advies van de huisarts het gebruik van verschillende anticonceptiepillen geprobeerd om te zien of deze de migraine aanvallen konden beïnvloeden. Weer later  heb ik op recept van de huisarts medicijnen gekregen tegen migraine.  Ik heb aan de hand van literatuur en homeopathie het één en ander geprobeerd. Ik ben bij de neuroloog kortstondig ter observatie geweest om een type migraine vast te stellen (met name gezichtsverlies).

Vanaf mijn 20e zijn de migraine aanvallen steeds minder geworden en lijkt het erop dat ik hier toen grotendeels over heen ben gegroeid. Gelukkig!

Ongeveer 2 jaar geleden (een voor mij stressvolle periode) is de hoofdpijn en migraine heel geleidelijk weer terug gekomen. Dit ging zo geleidelijk dat ik door ben gegaan tot het moment dat ik eigenlijk alle dagen weer hoofdpijn had en elke week minstens een dag uitgeschakeld was. Ik functioneerde niet meer goed, niet privé en niet op het werk.

Met deze klachten kom ik bij Nick Houdijk terecht.

Nick vraagt een coöperatieve houding van mij. Wat zijn mijn vragen en verwachtingen en wat kan ik zelf bijdragen. Nick kan verbazingwekkend goed observeren en waarnemen. Hij kijkt naar mijn houding en naar de spanning in mijn spieren. Samen hebben we gekeken naar voeding en naar stressfactoren. Allen hebben immers invloed op elkaar. De behandelingen zijn dan ook gericht geweest op al deze punten. Analyseren, informeren, massage en het aanleren van tools om migraine te voorkomen staan tijdens mijn behandeling centraal.

De migraine is na 3 behandelingen al grotendeels verdwenen en inmiddels ben ik er helemaal van verlost. De behandelingen worden nu afgebouwd in een voor mij passend tempo.

Mijn dank en complimenten voor Nick! Dank voor zijn gedreven en doeltreffende aanpak. En zeker ook dank voor enkele inspirerende gesprekken die weer een stuk inzicht en richting hebben gegeven.

Tamara

 

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Diana (35 jaar)

    Hallo, ik ben Diana en inmiddels bijna een jaar in behandeling bij Nick Houdijk. De eerste keer toen ik bij Nick kwam, had ik bijna dagelijks last van hevige hoofdpijn. Welke soort hoofdpijn dit was wist ik niet. Wel wist ik dat ik naast deze dagelijkse hoofdpijn een paar keer per maand geveld werd door […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Robert (41 jaar)

    Sinds mijn puberteit heb ik last van migraine. Vanuit de huisarts kwam niet veel meer dan gewone pijnstillers en werd de link naar migraine niet gelegd. Pas nadat ik door een verhuizing van huisarts ben gewijzigd werd de diagnose migraine vast gesteld en kreeg ik triptanen voorgeschreven, deze werkten goed en was voor mij een […]

    Lees de gehele ervaring