Bel voor meer informatie: 0182 - 602721 Afspraak maken

tel: 0182 - 602721 Afspraak maken

Migraineklachten – Chelsey (16 jaar)

Goedenavond Nick,
Hierbij stuur ik mijn ervaring door.

Ik heb migraine sinds ik 8 jaar oud ben en helaas werd dat alleen maar erger en erger.

De aanvallen kwamen eerst wekelijks en op een gegeven moment zelfs dagelijks.. ik besloot om elke keer als ik maar iets van hoofdpijn voelde opkomen al direct paracetamol of zelfs een excedrin in te nemen. Mijn vriend zei regelmatig dat het echt niet goed was om zovaak medicatie in te nemen, maar het ook niet normaal is dat iemand zovaak last van hoofdpijn heeft.

Na heel lang uitstellen ben ik gaan kijken wat voor mij een goede behandeling zou kunnen zijn. Ik wou liever niet naar de huisarts of het ziekenhuis, omdat ik daar heel eerlijk gezegd een beetje angstig voor ben, dus ben ik verder gaan zoeken naar mogelijke behandelingen. Ik las op het internet dat acupunctuur helpt tegen migraine en spanningshoofdpijn, dus had ik besloten om een afspraak te maken bij een acupuncturist. Helaas met weinig resultaat.

Ik ben daarna weer verder gaan zoeken en toen kwam ik op de website van Praktijk Proximaal en was ik gelijk overtuigd dat Nick mij wel zou kunnen behandelen. Na een fijn telefoongesprek, hebben we een afspraak gemaakt voor de intake. Ik vond dit een fijne ontmoeting, omdat Nick precies vertelde wat er ging gebeuren en hij stelde de juiste vragen om te achterhalen waar mijn hoofdpijn vandaan komt. Na het intakegesprek begon Nick mij te behandelen en merkte ik direct verschil wat betreft mijn houding.

We zijn nu 2 behandelingen verder. De aanvallen zijn minder vaak en ze zijn ook minder erg. Ik ben nu al onzettend blij met het resultaat van de behandelingen en ik hoop dat ik in de toekomst nog minder aanvallen krijg en minder vaak medicatie hoeft te gebruiken.

Chelsey (16 jaar)

Lees ook de andere gerelateerde ervaringen van onze cliënten.

  • Ervaring Mieke (47 jaar)

    Al zo’n 30 jaar heb ik last van stevige hoofdpijnen en migraine aanvallen. Natuurlijk zijn er perioden waarin de pijn en aanvallen erger of minder zijn. Invloeden van stress, hormonen e.d. zijn nooit helemaal weg te denken/nemen waardoor het moeilijk is er achter te komen wat nu de voornaamste oorzaak van mijn migraine aanvallen zijn. […]

    Lees de gehele ervaring
  • Ervaring Robert (41 jaar)

    Sinds mijn puberteit heb ik last van migraine. Vanuit de huisarts kwam niet veel meer dan gewone pijnstillers en werd de link naar migraine niet gelegd. Pas nadat ik door een verhuizing van huisarts ben gewijzigd werd de diagnose migraine vast gesteld en kreeg ik triptanen voorgeschreven, deze werkten goed en was voor mij een […]

    Lees de gehele ervaring